2013. május 5., vasárnap

Interjú, vagy olyasmi...

Tulajdonképp régóta aktuális ez a dolog, a privát megkeresésekben ugyanis rendre visszatérő kérdéseket kapok, és nem tagadom, néha megtisztelő az is, mikor engem kérdeznek egy-egy babáról. Tehát, összeszedtem a kérdéseket, és így nyilvánosan válaszolok rájuk, majd tovább küldöm azoknak, akik szívesen válaszolnak rá. Íme: 

Mióta gyűjtöd a babákat? 

Az igazat megvallva, mindössze nagyjából hat éve annak, hogy vásárolni kezdtem, és olyan három, mióta kiforrt a vadászat, és azért veszek egy-egy darabot, mert még nincs meg.

Mikor döntesz úgy, hogy kell ez a baba?

Hát, ez eléggé "bonyolult". Na jó, nem! Az egyik ismerősöm nyitotta fel a szememet, mikor megírta, hogy úgy látja, én a különleges arcú babákra hajtok. Igazából akkor tudatosult bennem, mennyire igaz ez. Nálunk nem igen találni egyforma babákat, kivéve a Midge lányokat.

Anyagilag ez mekkora kiadás? 

 A konkrét összeg nem több, mint amit a férjem költ cigarettára, ez olyan 10, maximum 15 ezer forint havonta. Ez alól csak nagyon ritkán csúszom ki.

Mekkora értéket képvisel most a gyűjteményed?

Ha őszinte akarok lenni, akkor az értékük napról napra növekszik. Sok babám négyszer-ötször többet ér, mint amit én kifizettem érte, ezt pedig onnan tudom, hogy az E-bay oldalain cirkálva is figyeltem az árakat. Egyszer megkérdezték, mennyiért válnék meg tőlük, de nincs az a pénz, amiért hajlandó lennék őket eladni.

Melyik a kedvenc darabod?

 Hehe, ez jó kérdés. Tulajdonképp az első hely megosztott, a motoros Ken, Elora, és a Happy Family mindegyik tagja ugyanolyan kedves. 

Mi az, amit szeretnél még a gyűjteményedben tudni?

A lista végtelen... Szeretném, ha a polcainkon sorakozna a Twilight összes szereplője, és más  babák is jöhetnének, már egy ideje szemezgetek egy Tonner babával is. Mindössze a hely, és az anyagi korlátok azok, amik miatt egyelőre szerzem be őket

Ha kérhetnél valamit a Matteltől, mi lenne az?

Könyörögnék, hogy dobják piacra a Volturi három fővámpírját. Tuti biznisz, akinek megvannak a jók, szeretnék a rosszakat is. Nem is értem, miért csak Jane lett piacra dobva. Ha tudtok esetleg róla, hogy már valahol forgalmazzák őket, jelezzétek felém, légyszi!

Nos, kinek küldhetem tovább a kérdéseket? ;)

1 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: I like to read your answers about your doll collection. Keep in touch

    VálaszTörlés