2013. június 8., szombat

P Bo, azaz Piper

Többször említettem, mennyire szeretem a különleges arcú babákat. Nos, ma egy újabbal bővítettem a különleges darabjaimat, ő P Bo a flavas sorozatból. Nagyjából egy éve listás nálam :) A Flavasok ritkaságszámba mennek, mert mindössze egy évig  gyártották őket, legnagyobb sajnálatomra. Nagyon szuperek, többféle méretben és etnikumban dobták őket piacra. Piper egy harmadik magasságú hölgy, aki ha nem talpas lenne, pontosan Barbie magasságával azonos. Így természetesnek tűnt, hogy mint legnagyobb Flavas, ő lesz a mi Emmánk és Eloránk anyukája:

Vonatozott egy kicsit :)

Egyszerűen gyönyörű!

Imádom a szép arcát :)

A flavas lányok elsődleges problémája, hogy a hüvelykujjuk könnyen elhagyják. Piper mindkét ujja megvan :)

Piper és Emma

Jól látható a méretkülönbség

Anya, és a holnap házasodó kislánya. 
Puszi:)

Egy kis örömködés

néhány jó tanács


Csoportkép

5 megjegyzés:

 1. Tényleg bájos arca van, én is a különlegesebbeket kedvelem! Szépek ezek a Flavas lányok, de azért Elora marad a legszebb :)
  Kíváncsi vagyok, milyen lesz az örömanya ruhája! Emma koszorúslány lesz vagy tanú? Leslie öccse lesz a párja? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek, nekem is Elora a legszebb :) Nos az esküvő tartogat meglepetéseket, de mivel a tegnapi kiruccanás miatt csúszásban vagyunk, most megy a kapkodás, még a család feje is beszállt segíteni (pedig mi sem áll távolabb tőle :D ) Megyek én is rózsát hajtogatnia csokorba. Remélem, estére már tudunk képeket hozni, de ha ma nem, holnapra szeretném feltennia z egész fotósorozatot :)

   Törlés
 2. Hello from Spain: Your Flava is very pretty and elegant. I see some nice photos. Keep in touch

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank you! I love them, and soon there will be a whole collection of them :)

   Törlés
 3. Nekem az arcközeli képen, a negyedik képen Peggy Bundyra emlékeztet. Ha vörös volna, egy az egyben olyan lenne, mint ő.

  VálaszTörlés