2013. október 7., hétfő

Köszönöm, bárki is intézte :)

... Azt, hogy ma a postakocsi hozta haza a lányaimat, és így nem kellett szenvednem. Most egy kicsit jobban mennek a dolgok, a hatodik szem bogyóval magam mögött már kezdek magamra találni. Szóval, ma 11-kor befutott a postakocsi, és két szép nagy boríték. Az elsőben jött Elora teste, utódom Daisy névre keresztelt csajszija, és Celine, a második  2008-as Fashion Fever hölgyeményünk. Elora azon nyomban megkapta az új testét, és mostanra nagyon jól megszokta.  A képek nemrég készültek, már meg is áll a saját lábán ;)
Na, melyik cipőt vegyem fel?Ez  jó lesz!

És, állok! (Sajna egy kicsit még remeg a kezem  :/ )
Tehát, ezek után jöhettek a többiek. Íme a nagyon megnyerő arcú Celine: Allison és Celine egy évben jöttek ki, így ők régi jó barátnők.
 Na, itt jobban látszik Celine arca.

Egy kis eszmecsere. Azt, hogy miről van szó, hamarosan megtudjuk!
A következő saját hölgy a múzsánk, akinek nincs neve- még:


 És Ismi lánya:


 A három Grácia:
 És a donor feje :)
Hát, róluk most ennyit. Igazából kivételesen őrületes ötletbörzém van a ruházkodás terén, és csak az tart vissza, hogy az elmúlt időszak "nincs kedvem, még élni sem" részének halogatós ügyeit végre van nemcsak kedvem, de energiám is csinálni, úgyhogy végre kipókhálóztam a konyhát, az előszobát, és élére van hajtva a nyári ruhatár. Szóval most  végre tényleg látom az alagút végét :) 

3 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: I like both pairs of shoes. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyes dolog ez a fej csere! No meg nagyon szépek az új lányok Jó vásár volt. Gratulálok hozzá.

    VálaszTörlés