2014. május 18., vasárnap

Az új Rózsafalva...

Na, túl életem  legszörnyebb hetén (itthon vagyok, és nem csinálok semmit...) mikor az a csodás élményem van vasárnap, hogy nem is én főzök, szóval eljött az a pillanat, mikor neki álltam dobozt bontani. Csalódottan vettem tudomásul, hogy a költözésnél, illetve már a dobozolásnál bizony lába kelt egy csomó mindennek, így a babaházak bútorainak javát bizony pótolni kell. Másik csalódásom, hogy eltűnt mind a két ragasztópisztoly, mondjuk az úgy "kreatív dobozos"-tól, ezért sántít, hogy ugyan hol is lehet... Apró bosszantás, mert így megint csúszunk, hiszen a bababútor gyártáshoz az alap feltétel... Azt már meg sem érdemes említeni, hogy a két Quelle-es babaház ripityára tört, mikor szét akartuk őket szedni, így most két házzal kevesebb van, igaz ezentúl is olyanra fogok hajtani pótlásként, ami összecsukható.
Gondoltam, ha már tudok lépcsőzni, körbe fotózom nektek, hol fog ezentúl Rózsafalva "elterülni".
 Mivel a kamasz még nem foglalta el a kuckóját, (az anyja nem pakolta még ki :P )az ágyon a kupi...
 A földön látható dobozok egy kivételével babákat és cuccaikat tartalmaznak.
 Azért van itt hely!
 Két ház szétnyitva...


 Rose nagyi házikója is elfér még:
 Látkép az ágyról :)
 Összecsukva kis helyen is elférnek:
Nos, tehát a gyerekbirodalomként is szolgáló galéria lesz az új fotózási helyszín. Remélem, mihamarabb oda jutok, hogy tudok új bútorokat készíteni. A lakók "nem veszik észre" a változást, túl macera lett volna "kiraboltatni" a fél falut :D Kellemes vasárnapot!


2 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: I'm looking forward to seeing your new stories. Great houses. Fabulous space. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom a babaházakat, tutira nem lehet javítani őket? A kreatívos doboz meg csak előkerül, és tudsz bútorokat gyártani is a ragasztópisztollyal. Sok sikert a további dobozbontáshoz! Kíváncsi vagyok az új Rózsa falvára, szóval, amikor minden a helyére került, akkor azt majd fényképezd le, amikor van rá időd :) Puszi!

    VálaszTörlés