2014. július 4., péntek

Dologidő

Nos, nálunk nem lehet uborkaszezon, megígértem magamnak, hogy többet nem hanyagolom el a kedveskéimet. Ma megkaptam a tesóbarátnőm ajándékát, így gyorsan behajaztam Nikkit. Csak göndör babahaj volt itthon, de megoldottuk:

  


Ezután Skipper került a figyelem középpontjába. Mivel szerephez jut, neki is szüksége lesz új ruhákra. Az első naci tragikusan sikerült, de a mérték után gyártott egészen jól passzol rá: 
 Eszembe jutott, hogy összehasonlítsam egy másik kiadású Skipper babával. Hát, volt meglepetés!
 Ez a ruha épp hogy jó rá. Mivel mellben elbújhat az előd előtt, ráment az ing. A szoknya alig patentozható, azt hiszem kiszorítottam a szuszt a lányból. És az összehasonlítás:
Nos a két lány egyforma magas. Az alakjuk nem hasonló, és az új Skipper a lányom szerint "deszka". Gondolom a Mattel megunta azon hisztit, hogy egy kamasznak mekkora melle van, szóval neki ennyi jutott. De azért szeretjük :) A ruházkodásban nagyban könnyebbséget okoz ez a mellbőség. 

Összegzés: Az új Skippert sem szeretem kevésbé mint a régit, sőt! Nagyon kedves arca van, kissé talán álmodozó szeme, ami nagyon tetszik. Valószínűleg új nevet kap. Hamarosan új családtagokról adok hírt!

1 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: I like the new haircut baby. Skipper is very pretty with your clothes. Keep in touch

    VálaszTörlés