2014. augusztus 24., vasárnap

Én olyan...

... Elégedett, boldog, túlstimulált és emiatt fáradt vagyok! :D Az utolsó nem panasz, gyorsan el is mondom, mi a fáradság oka. Tehát, nem vagyok egy izgulós típus, nem volt az általános után vizsga drukkom sem, mert hát mit izguljak, amit tudtam, azt anélkül is tudtam, amit meg nem, azon kár volt izgulni. De most nem arról volt, szó, hogy vizsgázok valamiből, amire vagy felkészültem, vagy sem. Ez egészen másféle izgalom volt, olyan, amitől egyszerűen nem voltam álmos. Egy hete rájöttem: elkezdődött a visszaszámlálás, és még nem tartok sehol. Szóval szőnyeget szőttem, bútort dobtam össze, és teltek a napok. :) Pénteken befutottak az első vendégek, kaptam sok szép gyönyörű holmit, és átnéztük a babáimat. Jó kezekbe kerültek, hamarjában kifésülődött vagy húsz extra kócos hajzuhatag, kiderült,hogy a Csipkerózsikám szeme működik, és az is: levehető a parókája, mondjuk nem kis küzdelem volt, de most már várja a szép új haját. Szombaton reggel listaírás, papmaci boltba indult, reggeli, babaházak szétpakolása, és már mehettünk is a vonat elé. Itt jóval többet kellett gyalogolni, viszont már ismerősök elé mentünk.

A vonat késés nélkül érkezett, kis csapatunk elindult haza, ahol meglepetés várt! Grozdics Judit megérkezett! A bemutatkozások után kipakoltuk a táncos párokat, és megnéztük a babáit. Sajna nem fotóztam, de például igazi Fashion Fever Leát, teljes öltözetben most fogtam először kézbe. 

Mindenki előpakolta a babákat, és gyönyörködtünk bennük, 
én főként egyben, az idei gyűjtő szavazás nyertesében:
 Jól látjátok, egy eredeti Tonner baba. Azonnal újra lett listám, élén vele.
A következő órák csak úgy röpültek! Sokat fényképeztünk, és élveztük az új babákat, mert tavaly óta mindenkihez került pár új csapattag.

 Nagyik és unokák. Az egyik épp infarktust kap, míg a másik értetlenül figyeli, miért hagyják a szülők pezsgősüveggel futkározni a gyereket.
Charles és Leslie hamar összebarátkoztak, és nagyon jól elbeszélgettek egy pohár borral. Idén nem Les volt a részeg ámokfutó. :)
Kicsit később, csoportkép készítése. erről jut eszembe, van ám másik is! 

                              És mi sem maradhattunk le!

Idén Leslie és Elora biztosította a helyszínt az After party-hoz, ami olyan este kilenc körül kezdődött. ( Köszönik Viknek a rengeteg segítséget!!)
És akkor jöjjenek a képek:
 Nos, azt hiszem, nem kell mondanom, a másnap reggel nem sok meglepetést tartogatott, már ami Gilt és Raquelle-t illeti, mert hát úgy néz ki, nagyon összemelegedtek :)

Szerintem nem tudják, hogy fotózás van, a kanapé mögé

 bújva mindkettő más felé figyel, mintha nem is egymás 

kezét fognák :) Képek lesznek még, de hétfő és munka idő 

van, így egyelőre elégedjetek meg ennyivel.

Minden résztvevőnek köszönöm, hogy itt volt, nagyszerűen éreztem

 magam, köszönök mindent, amit tőletek kaptam! 


7 megjegyzés:

 1. Sajnálom, hogy nem lehettem ott, de nagyon köszönöm a képeket, így egy kicsit bekukkanthattam az eseményekbe.

  VálaszTörlés
 2. De jó volt látni benneteket élőben is, és most ígérem, jövőre már tényleg ott leszek! Szuper kis buli lehetett, de mi lesz azokkal, akik csak itt találkoztak egymással? Nem akartok párhuzamos fotósztorikat írni? Biztos izgi lenne.
  Köszönöm én is a képes beszámolót a találkozóról.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jövőre téma is, lesz, mégpedig a gyűjtők utódkinevelése :D Na jó, nem, de a helyszín miatt oda gyerekkel kell jönni! Én viszem magammal mind a négyet ;)

   Törlés
 3. Tök jó volt a tali, imádtam az egészet! Mindenkit nagyon megszerettem! A képek pedig magukért beszélnek! Remélem jövőre még többen leszünk! Te Adél, nagyon ügyi szervező és házigazda voltál! Millió puszi!

  VálaszTörlés
 4. Hello from Spain: great meeting. I see lots of fun and many dolls. Fabulous pics.Keep in touch

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm mindenkinek :) A párhuzamos sztori szerintem nem rajtam múlik, lesz ebből majd valami :D Jövőre én is remélem, hogy többen leszünk, már most elkezdjük szervezni azt a talit, hamarabb lesz időpont, és kiírás is. :)

  VálaszTörlés
 6. Látom, megint jó buli volt :) jó látni titeket, ha csak képről is, és a sok szép babát!

  VálaszTörlés