2015. augusztus 30., vasárnap

Harmadszor is :)

Nem én vagyok az utolsó, aki a babataliról ír, de azt hiszem, nekem volt a legjobb dolgom.  Mentségem, hogy sokkal többen utaztunk fel Pestre, mint terveztük, és az a plusz egy fő, habár alig csak 7 centi, nos mostanában behajtja keményen az első hetek hajszolt életmódját. Szóval, mivel tudtam, hogy nem bírom magam, már pénteken felkaptuk a nyúlcipőt, és irány Budapest!
Idén mi vittük a tombola fődíjját, Leslie meg integet a vendéglátónknak szánt kocsiból. Természetesen azt csak és ők hozhatták fel (mellékes, hogy a bőröndben utazott mindenki ).
Szóval, negyed hat körül befutottunk a Nyugatiba, ahol Vik már várt bennünket. Nagyon örültem, hogy megint láthatom, a nyakába ugrottam, és úgy éreztem, minthe nem is egy év telt volna el, mióta nem láttam, hanem csak egy hét. Hozzájuk érve  eszméletlen babavilág fogadott, szerintem vagy öt percig csak bámultam az egészet. Kivágódtunk a konyhába, ahol Vik közös kedvencünk, Buddy Valastro receptjét igyekezett elkészíteni. Egyesített erőkkel baromi jó vacsorát sikerült megcsinálni, ehhez köszönet Buddy-val:
Szerintem Ő is nagyon büszke lenne rád, Vik! 
A vacsi után kicsomagoltunk, és befuttatuk a csapatot.

 Leslie nem értette hova rohan az apja, aztán rájött...

 Sandy Kurt segítségével mászott ki, aki nagyon jó fej volt ez ügyben .
 A szülők letették a gyerekeket, 

 Elora megcélozta a medencét,
 Les pedig a fiúkhoz csatlakozott.

Ezzel magukra is hagytuk őket, és folytattuk a magánprogramunkat.
Másnap reggel nagyon jó dolgom volt, mert én nem izgultam, szemben  vendéglátónkkal. Mindennel szerencsésen elkészültünk, ő elindult a többiekért, én meg nekiláttam a minikéjének horgolni valamit. (Hehe, Pocaki Picúr, ebben nem állíthasz meg, anyád nem tud nyugodni. ) Mikor mindenki befutott, nagyon örültünk egymásnak, a viszontlátásnak, mindenki kipakolt, megnéztük az új babákat, és igyekeztünk fotózni. Mivel én javarészt beszélgettem, nem sok képet lőttem.


 Játszunk Twilightot, Te leszel Edward, Én Bella, Te meg Jacob!
Ez a jelenet nem volt a filmben, azt hiszem...
 Leslie is bedobta magát. Igazából nagyon szeretik egymást Elorával, így egy évben egyszer belefér a bolondozás.
 Bambuc gyönyőrűségei. Takara Jenny-t nem akarózott letennem, de nagy nehezen sikerült.
Kár, hogy az én Heatr Club lányom dressze épp Kövegyen volt :(
Amara a színpad közelében, nem meglepő :)
Charles mellé beállt Leslie is, melléjük pedig a család nélkül érkező John. 
  Nagyon hamar eltelt az idő, egyszer csak azt vettük észre, hogy eltelt a nap, és mindenki készülődik hazafelé. Viszont az after party az idén sem maradhatott el,  azt hiszem, ez lett a legkeményebb eddig... 
 Elora kapott egy fantasztikus ruhát kölcsön, és elrángatta a férjét a Black Rose koncertre. 
Alannek még azért megsúgta, hogy vannnak bőven a gyerekekre ügyelő szemek, kapja el Midge derekát, úgyis rég szórakoztak.

 Alan megfogadta a tanácsot, és beszélt a nejével.
 Hatalmas buli volt, mindenki nagyon jól érezte magát.

 Gil és Raquelle a teraszról figyelték az eseményeket, később ők is lejöttek.
 A szomszédok is  táncoltak az erkélyen.
 Telefonos fotó az egyik zenésztől. 

 A következő videó  néhol tartalmaz nyomdafestéket nem tűrő szavakat, így ennek tudatában nézzétek meg. A röhögés garantált, legalábbis a sógorom tetszését elnyerte a film, ami azért nagy szó! 


Elfelejtettem megemlíteni, hogy Viknél várt minket még valaki, ő pedig a párja, Tomi. Nagyon megszerettem, mert ő az a pasi, akire minden babagyűjtő vágyik, és nagyon boldog vagyok, hogy a barátnőmnek ilyen párt adott az élet! És a csoportkép:
 Örülök, hogy találkozhattam ismeretlen ismerősökkel, és a régi barátaimmal, nagyon szuperül éreztük magunkat, és köszönjük a fantasztikus vendéglátást! 

Jövőre újra találkozunk! 


2 megjegyzés:

  1. Jaj, de cukii vagy! Buddy-nak ezer hála a mozzarella en carozza-ért, tényleg Isteni volt. És nektek, amiért segítettetek elkészíteni. És azért, mert itt voltatok és jól éreztétek Magatokat. Sok puszi és ölelés Nektek, innen a távolból!

    VálaszTörlés
  2. Gyerekek, ez a video durva volt, tegyétek ki a 18-as karikát.-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Jól szórakoztatok, látom!

    VálaszTörlés