2015. december 5., szombat

a nagy álomház...

Hát, nem mondom, örülök, hogy jóval karácsony előtt ütöttem le a babaházat, mert így épp mikulásra be is futott. Szerencsére  épp megint költözés közben vagyunk, így nem feltűnő, hogy egy dobozzal több van itthon.
Mivel a vakerafutár nem a megadott napon hozta ki, hát csak ma toltam haza a bicajjal. Ezt a bazi nagy dobozt!  
Pár rossz kép a csomagolás eltávolítását követően:
Voltak képek, így tudtam, hogy kapunk pár bútort, de meglepődtem, milyen frankó kiegészítők kerültek hozzánk:
Ágy nincs mellékelve, de  persze az ágynemű mindig jól jön.

Némi játék után többé-kevésbé összeraktam a házat. Sajna igen szutykos, szóval az új otthonunkban egy alapos takarítást kap majd, és utána lesz véglegesen becsomagolva, a karácsonyfa alá.
 Azért szeretem ezeket a régi házakat, mert egyrészt jó minőségben gyártották még őket, másrészt a ház falai pl. nem papírkartonból, hanem műanyagból vannak:
 Csillától kaptunk pár bútort, ezeket csak odahajigáltam.
 Szóval összességében nagyon elégedett vagyok, megvan a tető, és pár kerítés elem is. Maga a ház hatalmas, méreteit is nézve. Mivel hamarosan tágasabb lakásba költözünk, a karácsonyi átadás után nem kell összedobozolni és a szekrény tetejére elsuvasztani, míg újra nem játszunk vele. A babaházat a kislányaim kapják, persze majd ki lesz használva sztorizgatásra is, hiszen lassan beérek az "alig tudok moccanni " állapotba, és muszályból is több időm lesz majd babázni, varrni, és mókázni. 

3 megjegyzés:

  1. Jó nagy méretű csomag, de biztosan lesz nagy öröm mikor birtokba vehetik a gyereke. Gratulálok a szép házhoz.

    VálaszTörlés
  2. Hello from Spain: fabulous box. Great house and furniture. Keep in touch

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz! Igazad van, a műanyag oldalfal sokkal hasznosabb mint a karton, ami már nálunk le is kopott, és el is hajlott. Én spec feltettem a szekrény tetejére. Nagoyn jók lettek a kiegészítők is.

    VálaszTörlés