2017. április 3., hétfő

Olsen ikrek, AshleyMajdnem 8 hónapja várta ez a lányka, hogy elhozzam magammal, ám tartozom egy vallomással: igazából addig akartam Csillánál parkoltatni, míg az egy szoba helyett vagy HAZA, vagy egy ennél nagyobb "kempingbe" nem sikerül költözni. Szóval, Ashley velem jött. Íme egy dobozos kép a netről. A miénken van aláírás, de hosszas kutatás után úgy néz ki, nem eredeti a szignó, így a lány kibontatott.
Képtalálat a következőre: „Ashley olsen doll”
A dobozból kiesett ez:
Tudni kell, hogy valamikor a nagy népszerűség idején a lányoknak saját rajongói weblapjuk is volt, ahol némi tagsági díj ellenében pl. eredeti dedikált képet is kaphattak a szerencsések. Még elég döcögős az angolom, de úgy vettem le, hogy ide tartozni kiváltságnak számított ;)

 beragasztva a baba tartó dobozba egy zacsi... karton izé.
 Könyv(?), cd, popcorn.
 Bénácska kép a lányról.

 Még egy sor szidás (amiért a fejét a kartonhoz lőtték neki is), és kiszabadult börtönéből. Nem tudom, hány évet volt dobozban, a gumis illesztések szétmorzsolódtak...
 Szerintem sokkal szebb, mint Mary-Kate. A haja merev, mintha le lenne lakkal fújva.
 
 Ezeket nem szedtem ki, majd otthon. Illetve a pizsit mégiscsak...
 Előkaptam a tesót, és ráadtam, ne meztelen fotózkodjon már. És ekkor jött egy felismerés:
 M. Kate nagyobb, mint Ashley, és a testük sem egyforma!!
 Azzal tisztában voltam, hogy több kiadást megéltek, de csak most lett világos, hogy közben a lányok nőttek :)
 Jó centi a magasság különbség
 Ashley a pizsiben:
Mielőtt hazamegyünk, elhozzuk Mary- Kate -et is.

3 megjegyzés:

 1. Gratulálok hozzá! Milyen klassz, hogy nem egyforma magasak! Ha ezt nem mutatod meg, szetintem soha nem tudtam volna meg, hogy különböző méretben adták ki őket! Szuper babucik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is meglepetés volt :) Ha nem nézegetem korábban az ebay-t, éltem volna a gyanúval, hogy Mary Kate új testet kapott:D

   Törlés
 2. Én sem gondoltam, hogy a különböző kiadások más méretűek lehetnek! Nekem a rózsaszín festett bugyis ikerpár van meg + egy bugyi nélküli Mary-Kate. Most majd jól összehasonlítom őket :)

  VálaszTörlés