2014. április 9., szerda

Flavas, plusz kettő :)

A reggelem már érdekesen kezdődött. Az elmúlt időszakban kénytelen voltam telefonszámot cserélni, és a régi csak nagyon ritka esetben elérhető. Most pl. azért, mert bekapcsolva felejtettem. Viszont reggel hétkor hívott a kedvenc postásom, hogy csomagom jött, át tudom-e venni. Naná! Nagyon boldog voltam, mert tudtam, kiket rejt a csomag! Egy gyors telefon a magánház tulajának, hogy késni fogok, és várakozás, a tűkön ülve. Végül megérkeztek! 
 Nos, Ő nem más mint Happy D, akit már az érkezése előtt átkereszteltünk, és nálunk ezentúl Gwen-ként fog szerepelni. Gwendolyn lesz a teljes neve, és ő is Sweet, a lányok unokahúga. Mint az életrajzban írtam, Piper férjének van egy ikertestvére, Gwen az ő lánya. Ő lesz a helyi bajkeverő, és miatta tűnik fel a kedves papa is hamarosan a történetben.
 Imádom, ahogy pózol, a haja meg egyszerűen fantasztikus! Nem győzöm bámulni! :)
 A vele érkező Tika kellemes, visszafogott jellem, még ebben a kihívó ruhában is. Jelenleg nincs rá karakter, a neve viszont neki is megvan: Grace-nek fogjuk ezentúl hívni. 
 Gyönyörű szép, ugye?
 Gyakorlatilag  lassan mindenféle Flavas babám lesz :)
 És íme a csajok! Elora és Gwen nagyon hasonlítanak egymásra, eredetileg  ezt a lányt gondoltam E. tesójának, de akkor nem volt még lehetőségem megszerezni, most meg új szerepet kapott. Még nem tudom, milyen a viszonyuk egymással, habár szépen lehetett őket fotózni.
És végül íme a teljes csapatom:

Őrülten boldog vagyok, hogy ők mind az enyémek!

10 megjegyzés:

 1. Szia^^
  Szuper, máris odaértek!! Nagyon-nagyon örülök, hogy így tetszenek, imádom a nevüket is.:D Hihetetlen, mekkora már a csapatod! Remekül mutatnak így együtt, azt sem tudom, hova nézzek.:))
  ~ezzie (aka. Kercseny)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon örültem nekik! :) Azt hiszem, igazán szerencsés vagyok velük :)

   Törlés
 2. Nagyon gratulálok a már kibővült csapatodhoz. Igazán szépek együtt. Remek érzés lehet, mind magadénak tudni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! És igen, nagyon jó érzés, hogy ebből a csapatból folyamatosan hozzá jutok egy-egy újabb babához :)

   Törlés
 3. Hello from Spain: congratulations on your new doll. Nice shot of the cover of your blog. Keep in touch

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok a sok, szép Flavas babádhoz! Gyönyörűek!

  VálaszTörlés
 5. Gwen haja nagyon szép, nekem is tetszik! Grace lehetne mondjuk Gwen fősulis barátnője és keverhetnének együtt bajt, amikor meglátogatják a családot :) Legalábbis nekem ez ugrott be hirtelen, annyira jól mutatnak a képen együtt, mintha tényleg jó barátnők lennének.Gratulálok a szép nagy csapathoz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú, ezzel most nagyon jó ötletet adtál :D Karácsonyi balhé ;)

   Törlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés