2014. április 1., kedd

Hullámvasút...

Ugye, ismerős? Hol fent, a magasban, hol lent a béka valaga alatt. A korábban elmeséltekből nagyjából tudjátok, mi folyik itt, ha nem, elég talán annyit mondani, hogy válóperes harc. De erről elég is ennyi, mert a mélyből felfelé visz az a bizonyos vonat. Hát, íme egy kis felhők feletti szivárvány: 

Vasárnap este: megkapom a fülest, hogy Flavas lány van a vaterán. Gyorsan lépek a linkre, és!! Igen, ez egy flavas csajszi, de a teste már új. Írok a tulajára, hogy megvan-e az eredeti, miközben fölfedem magam: Gyűjtöm őket. A válasz az, nincs, de van egy első kiadású Happy D- babája. Érdekel? Naná!! 

Ezt a lányt már Elora előtt szerettem volna. És a legmerészebb álmaimban sem hittem, hogy nem Amerikából sikerül majd behozatni, de bizony látjátok, vannak csodák! És igenis, nagyon boldog vagyok, hogy a csapatomba kerül, akkor is, ha ezt a boldogságot egy hatalmas veszteségem kompenzálására küldték nekem odaföntről. :) Ha minden igaz, épp mához egy hétre érkezik meg három másik lánnyal :) Alig várom! 

3 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: I like the hair of this doll. Very cool. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a lány, olyan hamvas, fiatalos arca van! Nem csodálkozom, hogy boldoggá tesz, a babák olyan jó érzéseket, örömöt tudnak adni!! :-)

    VálaszTörlés
  3. Látod, ezért jó nekünk, babásoknak: ilyen kis, mások szemében semmiségek is örömet tudnak okozni :) És ez nagyon fontos szerintem!

    VálaszTörlés