2014. június 24., kedd

Nagyiék a házban!

Komolyan elgondolkoztam rajta, hogy a manóba lehet egy nyomkövetős postát kihozni négy dollárból, míg a másik baba ennek többszöröse volt. Na de lényegtelen, ami fontos, hogy ma megérkezett a nagyi és a nagyapó, aki hamarosan tovább is utazik tőlünk. Egy nagyon nyomós okom van rá, hogy megválok tőle: baromira kinulláztuk magunkat, és feléltük minden tartalékunkat az elmúlt időszakban. Nem tett jót a büdzsémnek pl. a 17 ezer ft, amit a netszolgáltatónak pengettem ki, csak mert a tv és a net ide lett átirányítva. Az alap havidíj 5500 ft, szóval a többi volt a költözési díj. :( 
Így a nagyapót eladom. A vevő már meg is van rá, egyelőre nem leplezem le, majd megtudjátok, ha kiteszi a blogjába Mich-et. Így fogják hívni. :)
Mivel alapvetően nem szerepelt a sztoriban, így nem is fog hiányozni, viszont ha még egyszer ilyen szerencsésen a tulajdonomba kerül egy, meg fogom tartani. Tehát, íme pár kép:
 A zipzár nagyon király! A drágám is megnézte, és közölte, hogy már csak egy Harley Davidson motor hiányzik alá, olyan vagány motoros kinézete van a bőrkabátban.
 A nélkülözhetetlen gyűrű
 Nagyapós testfelépítés.
És egy búcsúintés. Most pedig jöjjön a nagyink. Elméletileg Rose volt a neve, de ő most Debra lett, mert valahogy teljesen más, mint amilyen Rose volt. Lehet, hülye vagyok, de komolyan!


  A rózsaszín ruciban jött, de gyorsan lecseréltem, és beültettem az otthonába. Hamar feltalálta magát, habár a családdal még nem találkozott.
 Nos, most már tudom folytatni Rózsafalván is a sztorit, mert itt a nélkülözhetetlen nagyi. 

2 megjegyzés:

  1. Végre!:) Gratulálok hozzájuk! Sajnálom hogy meg kellet válnod tőle:(

    VálaszTörlés