2013. március 8., péntek

Happy Family, az eredeti

Nos,  azt hiszem, bejelenthetem, hogy hamarosan újabb tagokkal fog bővülni népes családunk, és nem is akármilyen hírességek költöznek hozzánk! Azt hiszem, az olvasók közül senkinek nem kell bemutatnom Midge és Allen Sherwood-ot. Ha mégis van, aki nem tudja, kik is ők, akkor egy kis  történet róluk: Tehát, Midge a régi szép időkben Barbie első számú barátnője volt, és Allen-el az iskolától kezdve egy párt alkottak. Az esküvőjükre 1991-ben került sor, akkor kiadtak egy teljes esküvői csapatot, amik egy dobozban voltak: Midge, Allen, Barbie, Ken, Todd és Kelly. Egyszer remélem, meglesznek ebben a kiadásban, habár  csak Amerikában láttam őket, és gyűjtői  áruk volt :(
A történet innentől eléggé érdekes, első nekifutásra ugyanis ikreik születtek, róluk lehet pár képet találni a neten, de az igazi áttörés, és a  két táborra való megosztás  ezután következett. Midge és Allen 2003-ban megújult külsővel tért vissza, és családdal: Midge  levehető pocija kirobbantotta a botrányt, miszerint a velük játszó korosztály számára ez nem  való játék, hiszen  teljességgel torzan adja vissza a várandósság és a gyerekszülés mikéntjét. Mellékesen megjegyzem, a Barbie ellenes tábornak teljesen mindegy mibe, de mindig mindenbe bele fognak kötni. Én személy szerint lelelkesedtem értük attól a pillanattól, mikor egy Barbie magazinban megláttam a kis családot, és nagyon örültem, mikor sikerült megszerezni a mi Midge babánkat, akinek pocija is volt, és kiságy, és kád, egyszóval minden, csak a doboza hiányzott.
Képeket itt találhattok, érdemes gyönyörködni bennük!

 Ezzel eljutottunk ennek a posztnak a lényegéig. A közeljövőben nekünk is lesz igazi Happy Family családunk, Allen és Midge a jövő héten reményeink szerint megérkezik! A mi történetünk szerint Amerikából  hazatelepülnek, és a mi babavilágunkban fognak élni. Íme a képek róluk, a jelenlegi  tulajdonosnál:


1 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: I like the happy family. Also the furniture is beautiful. Keep in touch

    VálaszTörlés