2013. március 19., kedd

Leslie & Elora

Mint írtam tegnap, az új fiú rögtön párra is talált. Nálunk ez úgy működik, hogy általában együtt fotózok két babát, és vagy összeillenek, vagy nem. Ha folyamatosan szétfordulnak, és egy normális képet se lehet csinálni róluk, anélkül, hogy ne kelljen fogni őket, akkor "nincs vonzalom", és keresünk mást mindkettőnek. Ma  fotóztam Leslie-t és Elorát. Hát, nem kis meglepetéssel szolgáltak nekünk! Megálltak együtt, mindenféle támasztás nélkül!
 Na oké, be kell valljam, ők most az abszolút kedvenceim, annyira édesek együtt!! És eszméletlenül könnyű őket fényképezni, nagyon könnyen rávehetők a közös képekre. Majdhogynem szó szerint buknak egymásra :D

 Na ennél a néhány percnél meglepve láttam, hogy a kedvenckéim "összenőttek" , azaz  tényleg nem kell semmi , se megfogni, se kitámasztani, csak egymásba kapaszkodnak. Őszintén, még Ed és Zoé se voltak így, pedig ott is dúlt a szerelem... Szóval szép, és  viszonylag sok képet csináltam róluk.
"Megosztom veled az állványomat is, bébi!"


 Ó, ez a mozdulat olyan, de olyan... Igazi . Miért nem tudok ide szívecskét beilleszteni??
 Az első számú álompárunk, ezt kijelenthetem. És azt is, hogy róluk fogok a  jövőben a legtöbbet írni.Remélem, nektek is annyira tetszenek, mint nekünk!!

2 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: this couple is very cute. Nice pictures and very romantic. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a fotók! A negyedik képen, ki kukucskál ott a háttérben?:)))

    VálaszTörlés