2012. szeptember 24., hétfő

álmaim:

Gondoltam, ha már egyszer bejött, akkor miért ne jöhetne be most is. Csak most leírom;)  Szóval nagyon megtetszett ez a baba:
Egy közelebbi kép rólaNekem az egyik legkedvesebb történetem volt Anne élete, így egyből elkezdtem kutatni, hogy lehet -e kapni olyan babát, mint ő. Lehet. Már csak a megfelelő helyzetbe kell jutnom, hogy az enyém legyen! :)

PASIK


 Tény, hogy erősen nőuralom van a házunk táján, és jó lenne ezen változtatni. Az alábbi alfa hímekkel szívesen megosztanám a babaotthonom, és szerintem a lányaim is sikítozva rohannának értük a postás elé:
 ahh...micsoda macho! Az összes ken közül nekem ez jön be a legjobban :)











Kurt; Róla egy ici pici licittel maradtam le. :( De  egyszer úgyik itt fog lakni ő is! 

2 megjegyzés:

  1. Anne-nel én is nagyon szemezgettem, csak ugye sok babát akarok és kevés rá a pénzem XD De egyébként imádom az Anne-sorozatot úgy, ahogy van, mind a hét könyvet, meg úgy bármit, amit L. M. Montgomery írt. (Oké, itt fejezem be az áradozást. :))
    Na és a fiúk... nekem a "kívánságlistán" a Barbie Basics Collection 002 három sráca (főleg 15-ös, a hosszú hajú), és persze a nagy álom a 2010-es Harley Davidson Ken (akit Barbie-val adtak csomagban, aki szintén iszonyat menőn néz ki, de Ken fontosabb :D) És egy mostani Fashionista Ken. Meg a HSM fiúk, hogy Skippernek is legyenek barátai :D

    VálaszTörlés
  2. Jövő havi terv egy fashionista Ken ;) és ha minden igaz, meglesz az a Ken is, amiről itt kép van :) Legalábbis remélem hogy mindkettő összejön :)

    VálaszTörlés