2014. január 6., hétfő

Búcsú

Drága olvasóim! 
Az elmúlt időszak eseményei nagy mértékben meghatározták a jövőmet, így azt gondoltam, tisztességes leszek mindenkivel, és nagy nyilvánosság elé terjesztem, miért nem lesz a következő hosszú hónapok alatt a blogomban írás. Tehát, mondhatni, több évnyi őrlődés után megtörtént, kimondtam: Vége, nincs tovább, válni akarok. Ezzel egy időben menekíteni kell, aki kedves nekem, így ma 60 fő dobozba, és biztonságba került. A következő időszak az újrakezdésről fog szólni, és nem lesz könnyű mindent nulláról felépíteni, de vannak mellettem, és így nem látom olyan borúsnak a jövőt. Pár búcsúkép az első adag menekülő kedvencekről:


Amint tudok, visszajelentkezek! Az idén nyáron esedékes babagyűjtő talit ez az esemény nem veszélyezteti, mindössze a helyszín lesz más: Az ÉN(!) otthonomban gyűlünk össze. Nagyon sikeres és boldog új évet kívánok mindenkinek! 

6 megjegyzés:

  1. Szia!! Egy kicsit aggódtam a nagy csend miatt, de azt gondolom, hogy nagyon jól tetted, hogy kiálltál Magadért! Igaz, elég messze élünk egymástól, de remélem, legalább azzal segíthetek, hogy tiszta szívemből drukkolok Neked, hogy mindent sikerüljön elrendezni! Ha bármi egyebet tehetek, írj! Sokkal-de sokkal boldogabb új évet! Nagy ölelés!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia, Drága! Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz és nehéz helyzetbe kerültél, bárcsak tudnék segíteni Neked. Azt gondolom, ha így döntöttél, akkor ettől már csak jobb jöhet! Várom majd, hogy visszatérj, és minden szebb és boldogabb legyen, mint valaha volt!

    VálaszTörlés
  3. Szomorú ha valaminek vége van, de ez egyúttal egy új dolognak a kezdete is.Nyomós okod lehetett, ha így döntöttél, azt kívánom használd ki ezt a lehetőséget arra hogy végre úgy élj, ahogy mindig is szerettél volna.Meglesz benned az erő, és a kitartás, biztos vagyok benne. Azért néha jelentkezz, hiányozni fogsz...

    VálaszTörlés
  4. Hello from Spain: I'm so sorry to read this bad news. You have courage ... secure future that is better. Keep in touch

    VálaszTörlés
  5. Szia! Nagyos sajnálom hogy így alakult. Remélem mihamarabb talpra állsz, sok sikert a továbbiakhoz.Várlak vissza!! :) Ui: Küldöm az erőt!:)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm mindenkinek! Azt hiszem, ez életem legnehezebb időszaka, nagyon sokat jelent, hogy van támogatásom tőletek is! Hatalmas ölelés, és puszi!!

    VálaszTörlés