2014. május 27., kedd

Leslie és Elora új ágya

Nos, meglett a ragasztópisztolyom, úgyhogy tegnap és ma szakítottam egy kis időt arra, amit a legjobban szeretek: Ez pedig a babáknak való alkotás. Íme az eredmény:
Ó, elnézést a hatalmas háttérbeli kupi miatt, annyira izgatott voltam, hogy végre kész vagyok... A tereprendezés el is maradt :( Persze azért nem csettintésre lett ez így meg. Íme az alkotó folyamat :
Először is keresünk egy darab vékonyabb szivacsot. K.b. 1cm vastag legyen maximum, mert ez az a vastagság, ami három "rétegben" egymás tetején még épp tökéletes lesz majd. Szóval rátesszük a párosunkat, akiknek szánjuk, és így meghatározzuk az ágymatrac szélességét, és hosszúságát. Én azt 33 centinek mértem, így bőven elfér a pasi is, és könnyen osztható hárommal, ennyibe vágjuk ugyanis a matracot:

Nos, a szivacsokra a borítást én egyszerűen ráragasztottam, majd egy kartondobozt szétszedtem, és abból készítettem a keretet.
 Próba a babákkal:
 Tegnap itt hagytam abba:
 Szétnyitva az ágy:


 Ma pedig megvarrtam a kanapéra a huzatot, maid ráragasztottam:














És ennyi. Elnézést a szűkszavúságért, de most ennyire telt tőlem :)


3 megjegyzés:

  1. Ó, de jó lett! Biztosan nagyon kényelmes is! Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Ügyi vagy. Lehet, hogy még én is megcsinálom, mivel a lányom elégé hisztizik, hogy szét akarom vágni a francia ágyát, amit annó pullip babához terveztem ezért széles az ágy. Talán egy ilyennel le tudom cserélni. :)

    VálaszTörlés
  3. Geat tutorial! I might have to make a sofa bed too! Good information on how to do it.

    VálaszTörlés