2014. május 9., péntek

Még megvagyunk :D

Ó, de még mennyire, hogy meg! :D Nos, elfoglaltuk új birodalmunkat, ahol nagyon jól érezzük magunk, leszámítva azt a csekély kis malőrt, hogy a cuccaink java még mindig bedobozolva várja jobb sorát. Igen, a babák is :) De már megvannak a következő költözők, akik attól függően érkeznek, hogy tudom a postát átirányíttatni :D Ők jönnek:
847.gyönyörű különleges nagyméretű barbie 43cm

Hamupipőke baba , gyönyörű, 40 cm, ritkaság
Eredeti Mattel kislány baba, Lego tini baba!
Szóval hamarosan  lesz miről beszámolni, addig pedig remélem, ti is sokat írtok, hogy ráérő öt perceimben tudjak mit olvasni! kellemes hétvégét!

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon jó ilyen hírekről hallani!! Gratulálok és nagyon-nagyon sok örömöt kívánok a továbbiakra is!! :) A következő beszámolókat és sztorikat pedig már alig várom! Sok puszi!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Most épp a fényképezés problémáit kell megoldani, mert a mobillal nem tudok olyan jó képeket csinálni, és a régi fényképezőgép sajna menthetetlen :( Azért remélem, hamarosan minden a helyére zökken :)

      Törlés
  2. Ezt a Nagy barbit én is néztem, de ettől az eladótól én mást licitáltam. Most várok mert, nem válaszol két e-mail -ra sem. Lehet, hogy elesek a babától és kapok egy negatív értékelést mert licitáltam, de nem veszem, de ő meg nem jelentkezik, akkor meg mi a túrót csináljak? Bambuc szerint megbízható az eladó. Hát... De hagyjuk. Szép ez a baba, viszont úgy írta, hogy 40 cm. Ha tényleg igaz, akkor majd fotózd le az eredeti mellett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nekem a három eladó közül még egyedül ő nem írt vissza, hogy oké, akkor majd írok címet, ha sikerül majd intézni bármit is... Nagyon kíváncsi vagyok én is erre a babára, igazából kihívást látok a méretében, remélem, tényleg akkora nagy :)

      Törlés