2014. május 14., szerda

Mindig történik valami...

De tényleg! Költözés, családi drámák, betegség... Ez utóbbi kivételesen megint olyan, amiből tanulnom illene. Csak hát, nem megy. Ezért olyat kaptam föntről, ami a kanapéra szegezett... Három hete begyulladt a nyirokcsomóm, tegnap pedig felnyitották a sebészeten, így most semmittevésre vagyok ítélve. Na azért nem megy ez nekem olyan könnyen, úgyhogy neki kezdtem kis ruhát horgolni a pucér Shelly méretű babáimnak. Mielőtt azonban fotózás képes állapotba került volna, megjött a három csomagból kettő! Íme Hamupipőke, és a kis Lego Scala baba:


 Elnézést a rémes mobilos képekért! Hamupipőke k.b. 36 cm magas, a térde is úgy hajlik, mint a könyöke. Érdekes baba, hátán a Disney2005 Playmates Toy felirat szerepel. A ruhája csodálatosan van elkészítve, mestermunka, igazán! Tuti, hogy nem fog szétjönni még egy jó darabig, ha pedig polcos baba, akkor örök élet meg egy nap. A hajából a gumikat én szedtem ki. Igen, két soron is fel volt gumizva, nem tudom, miért. A kellemes meglepetés, hogy nem tar kopasz, amitől nagyon tartottam, viszont a fölső hajazást nem vitték túlzásba, ami azt illeti. De majd látom, mit lehet kiápolni belőle :)

 És ő a második Lego Scala lány babám, akiért potom pénzt fizettem, hála érte a barátnőmnek, aki megtalálta nekem! Magassága olyan 15 centi körül van, és mivel a másik a galérián lakik, én meg nem tudok lépcsőt mászni, most csak egyéni, illetve összemérős kép készült.
Remélem, hamarosan megérkezik a harmadik csomag is!

5 megjegyzés:

  1. Jobbulást, gyógyulj meg mihamarabb! Elképesztő, hogy mik történnek Veled, de annyira aranyos, hogy ilyen lazán hátradobod ezeket a nehéz dolgokat. Igazán csodállak érte. Jópofa lett ez a bejegyzés így, hogy pont a Nagy és a Kicsi baba került bele, helyesek mindketten. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Igazából muszáj, mert bediliznék a négy fal között, pláne, hogy a babavilág fölöttem van, így őket sem tudom rendbe tenni.

      Törlés
  2. Hello from Spain: I wish you best of your health problems are. Lovely dolls. Keep in touch

    VálaszTörlés
  3. Szegénykém, nagyon sajnálom, hogy mindig jön valami, ami miatt nem tudsz lazítani... Drukkolok Neked, és mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!!
    A szerzeményekhez pedig gratula :) Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Most péntekig nyugi van, remélem, akkor már össze öltenek :)

      Törlés