2016. december 1., csütörtök

December 1

Azt gondolom, szép zárása lesz ennek a blognak az Adventi kihívás. Miután lezáródik, már az új helyre fogok posztolni. De, nézzük, mi minden történik ilyenkor felénk...

Mivel (szinte) teljes létszámban Elora családja van velünk, így kézenfekvő, hogy az ő életükbe nézünk be. 
 A gyerekek túl vannak a lista íráson. Mivel oviba járnak, ők ezzel letudták feladataik egy részét.
Ma reggel pedig a nagy rohanásban elfelejtették az Adventi kalendáriumot (Piper-nek nem jutott eszébe venni, így muszáj lesz csinálni egyet).
 Elorának igen nehezen indul a nap. Szíve szerint az ágyban maradna, semmint a karácsonyi listát egyeztesse az anyukájával:
Van még, akinek nehezen indul December első napja? :D

3 megjegyzés:

  1. Muszáj lemondanod erről a blogról? :-( Igazán szomorú vagyok! Én is láttam, hogy átvariálták a Picasaweb-et, és most már Google tároló van, amin szintén marhára nem tudok kiigazodni, de átböngésztem ott az összes mappámat, és szerencsére nekem rendben volt. Igazán sajnálom, hogy a tiéd eltűnt, de nagyon várom a folytatásaid bárhol is legyenek a jövőben!!! ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos igen, mert az már nálam túllépett egy határt, mikor a saját otthonomban saját babáimról készült fotókat letakarították. Éltem a panasz lehetőségével, gondolom, nem lepődik meg senki, hogy még csak válasz sem jött... A blogger kezelőpultja is megváltozott, mit mondjak, minden hátrányára! Visszafelé fejlődik a G csapat, nem fognak hiányozni.

      Törlés