2018. december 30., vasárnap

2018 - vége

Ebben az évben iszonyatosan sok változás volt az életemben de gondolom, ezzel nem csak én vagyok így. Idén nálam volt a babagyűjtő tali, ami nagy boldogságomra sikerült, mert előtte nem sokkal volt egy kis derekas problémám, de némi segítséggel sikerült lezavarni mindent. A tervem az volt, hogy meglepem a résztvevőket, szerencsére Bogi tavaly feldobta az első témát, így kézenfekvő volt, hogy az idei téma a party lesz, mert így senki nem gondolt arra, hogy esküvőre fognak majd betoppanni. A tali első érkezője Vik volt, aki nagyon sokat tehermentesített azon a héten, utána pénteken pedig Drikáék érkeztek, akiket nagyon várt a szétzilált babaszoba (ezúton is millió köszönet nekik a sok segítségért!!) Nekem a taliról és az esküvőről valahogy nincsenek meg a képe, csak amit láttok:


Amint látjátok, ebben az évben végre sikerült beszereznem Wedding day Midge-et, és megérkezett mellé Allan is!!! Boldogságom már-már határtalan volt, aztán jött az üzenet: van elérhető áron egy Happy Kidz baba. Mondanom sem kell, azonnal felvettem az illetővel a kapcsolatot, és mintegy jó másfél hét után mentem érte személyesen :) 
Nem található automatikus leírás.
   Amint látható, dobozban, eredeti szerkóban került hozzám, a régi maimija, és Tristen jóvoltából pedig egy szép kis kelengyével tértünk haza. Az első kép, amin kézbe vettem :) Sokáig hihetetlen volt, hogy végre megvaaan!!!! 
A képen a következők lehetnek: 2 ember, köztük Adél Ferencsik, szemüveg és csíkok
Azóta is töretlen a szerelem, örökbe fogadásával pedig új barátnéra is szert tetem, akitől jöttek azóta még babucik. Decemberre nem is gondoltam, hogy lesz még, ami teljessé teheti az idei évemet, de tévedtem.

 Volt egy hétig duci MTM babám, de mivel az arca szitanyomott volt, a teste meg annyira eltért Elora fejétől, hogy nem lehetett donor, nos, ő gyorsan el is költözött. Viszont karácsonyi akció keretében Elora mégis MTM testű lett végre :)
Az idén még sok baba került hozzám, de búcsúzásként most egy kép a leg-leg-leg csapatról:
Ígérem, igyekszem pótolgatni a lemaradásaimat! 



3 megjegyzés:

  1. Igazán örömteli olvasni a sorokat. Remélem rendeződnek a dolgaid és sokkal többet fogunk itt találkozni. Gratulálok a szép új babákhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem, mert rengeteg fotó van... Otthon a laptopomon :) Igyekszem vissza kapcsolódni a sztorik terén is.

      Törlés
  2. Hello drága kis szépszemű barátném :) Örülök, hogy látlak :) üdv: Emily

    VálaszTörlés