2013. július 9., kedd

Találkozzunk!!

Figyelem, figyelem! Itt a hivatalos hirdetmény!!!
Elnézést, ez lemaradt:
Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton meghirdetjük az I. Barbie/Babagyűjtő Találkozót – melynek helyszíne Füzesabony lesz (és ezúton is végtelenül köszönjük a helyszín-felajánlást!), időpontja pedig a jelentkezőktől függ, igyekszünk kiválasztani azt a napot, órát és percet, amely minél több résztvevőnek megfelel. Annyi bizonyos, hogy augusztus 23-a és 25-e között tartanánk, beletrappolva a nyárvégi idilli hangulatba.

És, hogy mire lehet számítani?
- Egyrészt sok babára, főleg, ha te is magaddal hozod a kedvencedet/kedvenceidet. Minimum egy, maximum hat babát várunk – természetesen a tulajdonosával együtt ;) – a találkozóra. Hozd el a legszebbet, a legcsúnyábbat, a legérdekesebbet, a legkülönlegesebbet, a legritkábbat – vagy egyszerűen csak a szívednek kedveset. :)
- Lesz sok beszélgetés, még több fecsegés, és még annál is több cseverészés, s ha mindenki hoz magával egy kis nasit vagy üdítőt, akkor a gyomorsavak elfoglaltsága is biztosítva lesz.
- Továbbá, szívesen fogadunk és várunk felajánlásokat a tombolára, amik végül kisorsolásra kerülnek. Nem kifejezetten babákat, inkább apró kis ketyeréket, amik lehetnek a Barbie-hűtőtől kezdve a mini ételeken át egészen a cipőkig bármik, gyáriak vagy egyedi készítésűek. - Mi több, ha mindenki bevállalja a rá eső részt, akkor főnyereményként egy eredeti, dobozos baba kerülne kisorsolásra, s ha esetleg oly’ jól sikerülne a tali, hogy többet is szervezünk, akkor a főnyeremény-baba hagyományát is véglegesítenénk, azzal a kitétellel, hogy az előző nyertesek a következő körökből mindig kimaradnak, így végül mindenki megkapná a maga nyereményét. :)
- A helyszínen babaszépségversenyt is tartunk, szavazással eldöntve, hogy melyik baba lesz az első Miss Barbie Hungary! ;)
- Természetesen nem akarjuk, hogy bárki is unatkozzon, így játékok, apróbb elfoglaltságok is lesznek, a Barbie-Activitytől kezdve a Beugróból ismert feladatokig (amiket, természetesen a helyszínen alaposan ismertetünk, hogy a kezdők és „nem ismerők” is kivehessék részüket a mókából). Persze mindez babásítva, hisz ők lesznek az igazi főszereplők. :)

Kérjük, ha te is babagyűjtő, de akár csak kedvelő vagy, akkor jelentkezz az alább megadott e-mail címen, és gyere el! Mit veszíthetsz? Jó társaságban, gyönyörű babák között eltölteni egy délutánt… - nos, ez nem hangzik rosszul, ugye?
A belépés – előzetes jelentkezés után – ingyenes!

Amennyiben a találkozó lehetősége felkeltette az érdeklődésed, a fricskamacska@gmail.com címre dobj egy üzenetet, amely tartalmazza:
- Neved/nickneved
- A számodra legmegfelelőbb időpont (augusztus 23. – augusztus 25.)

Természetesen amint sikerül megegyeznünk az időpontban, minden jelentkezőt azonnal értesítünk!

FIGYELEM! Előre is köszönjük az italfelajánlásokat, de leginkább alkoholmentes nyalánkságokra volnánk fogékonyak. (Bár nyilván senkit nem fogunk hazaküldeni, aki egy nagy üveg finom Sangriával állít be.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése