2013. október 1., kedd

Híradó

A jövő héten minden nap jönni a fog a postás. Ez egy önmagam elleni merénylet, de kemény csaj vagyok, túlélem! (Ezt is) Viszont muszáj vagyok közhírré tenni, úgy tűnik, megvan a jövő évi tombola felajánlásom. Szóval, ma vettem egy Flavas Tika lánykát, akit Bambuc szúrt ki, és szólt nekem róla. Ezúton is hálásan köszönöm. Nos, oké, hogy a következő gyűjtő taliig még nagyjából 10 hónap van hátra, de ismerve az én kritikán aluli határidős teljesítéseimet, nos ennyi idő elég lesz, hogy teljes, komplett négy évszakos ruhatárral ellátva őt ajánljam fel, mint tombolatárgyat. Íme az eladónál készült képe: 
Mivel nekem van kettő, valaki biztos nagyon boldog tulaja lesz majd :)
Csakhogy nem ő lesz az egyedüli érkezőnk; örömmel jelentem be, hogy érkezik Elora új teste is! A vörös szoknyás csajszi lesz a donor: 
A barna szépség Allison barátnője, a középső lány utódom választottja. És végül, de nem utolsó sorban....
Nos,  nemrégiben beszereztem nyolc (igen, nem írtam el) Barbie katalógust, amiből beazonosítottam pár babánkat, és kinéztem a következő beszerzendőket. Mennyi az esélye, hogy 2 héten belül szó szerint belefussak az egyik kiszemeltbe, eredeti ruhával, és séróval? A tippek azért kellenek, mert k.b. akkora, mint a lottó ötösé. Na jó, a hatos lottón :) 
Nos, kitaláljátok, ki ő?  
Tehát a jövő héten minden nap jön valaki, és remélem, mindenki szerencsésen befut.

7 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: I like your new Flavas. This doll collection is very nice. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem a meséből a múzsa? :O Nagyon szép!:o Elég jó állapotban van!

    VálaszTörlés
  4. http://media.babaszoba.hu/csevego/5/5/9105355_Barbie_lola.jpg

    VálaszTörlés