2013. október 1., kedd

Rose és a ruhatár...

Rose különleges, mint ahogy a babáim java, de neki mégsem csak az arca az, hanem a testalkata is. Ő teltebb, mint bármelyik lányka, így egyértelműen nem jó rá semmi, ami az alap mértetek szabásmintájából elkészíthető (ó, az megér egy külön bejegyzést, hányféle testalkatot dobott már piacra a Mattel) . Tehát az első kérdés, hogy mennyivel nagyobb szabásminta kell? Igazából altáj ügyben a nagyi "pasiméret" így csak minimális szabásminta módosítást kellett alkalmaznom, ahogy az ujjatlan pólónál is. A fekete szegély miatt elnézést kell kérnem, de ez próbadarab, amikor azzal varrok, ami épp a gépben van. Tehát, íme Rose első váltás ruhája:


 Elsőre elmegy. Ebből az anyagból még kitelik neki egy kabát, amivel full elegáns lesz, de otthoni ruhákra is szüksége van. :)


Oké, szét kell nézzek valami virágos pólómaradékért, ez így nem igazán tetszik :)  Szóval Rose mérete letesztelve, jöhet az igazi munka: Stílust találni neki. Megint elő kell vennem a jobb agyféltekémet :) 

5 megjegyzés:

  1. Jejjj!!! Új poszt!:)) Amúgy ezzel nincs baj, varrj rá valami gyöngyöt vagy díszt. Ahhoz képest hogy "próbadarab" tökre tetszik gratulálok! :) Tényleg pasi méretes a néni??!! Annyira nem látszik rajta o.O XDD

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos lett a nagyi! Nekem nagyon tetszik a próba darab is!

    VálaszTörlés
  3. Hello from Spain: I like the pants. She is fabulous. Keep in touch

    VálaszTörlés
  4. I like the pants. She needs a blouse with ruffles to pull it together. Very professional

    VálaszTörlés
  5. Jaj, csak most vettem észre ezt a bejegyzést! Nagyon jó lett a nadrág, szuper!!! Alig várom, hogy lássam Rose új ruhatárát :)

    VálaszTörlés