2014. február 28., péntek

Még megvagyok :)

Nos, ez egy tökéletesen nem igazán babás bejegyzés, hanem híradó rólam, mert a nagy csend ellenére nem állt meg az élet, sőt, épp azért nem jutok ide a részeredményeimről beszámolni, mert sokszor úgy rám telik a nap, hogy bizony szégyellem bevallani, de a minden napos kapcsolattartás is igen döcögősen megy.
Tehát újrakezdek, alapozok, szerelmes vagyok, válok, és dolgozom. A sorrend teljesen mindegy, mindenbe ezer százalékosan nyakig ugortam. Új párom fantasztikus ember, aki a testvérével együtt háborog, amiért pénzzé teszem a gyűjteményem darabjait, viszont én nem még mindig olyan kis makacs vagyok, aki meg akarja mutatni, hogy megy ám ez nekem egyedül is, nem, nem fogadom el azt a pénzt kölcsön, akkor se, ha ez két hónapja megkönnyítette volna az életemet. Amit elfogadtam, az a munka. 
Elmélyülten dolgozok :D
Attól nem érzem magam haszontalannak, ne adj' Isten kitartottnak. Szóval tudok varrni, innen  jött az alap felállás. Kutyaruha! Nesze, csináld! Tündéri Yorki modellemmel tegnap találkoztam, hát, teljesen elvarázsolt! Az ő alap ruhatárából elkaptam pár darabot, és levettem róluk a szabásmintát. Egy sima melegítő, és egy kapucnis kis fölső rész készült el eddig, mint próba darab. Íme:
 Egyedi kalóz Design, kézzel hímezve :D
Ezt is én applikáltam fel, és a következő képeken az itthon fellelhető legnagyobb plüss mutatja be, hogy is kell elképzelni:
 Persze ez nem az ő mérete :)



Itt azért közel sincs vége a varrogatásnak, ugyanis volt egy kis lökés, aminek köszönhetően Midge menyasszonyi ruha boltjába elkészültek ez első modellek, és ennek van, illetve lesz majd egy külön, hosszú bejegyzés szánva, amiben meg szeretném mutatni, hogy egyetlen szabásmintából hányféle fölsőt tudunk varázsolni :) 



 Amit őrülten sajnálok, hogy a pici, kézzel készített rózsák a mobil kamerájának minősíthetetlen felbontsa miatt nem látszanak, de ígérem, hozok róla olyan képet, amit ez a darab megérdemel!
A jövő héten megint lesz miről beszámolni, legalábbis remélem :)

3 megjegyzés:

  1. Örültem annak, hogy előkerültél és a jó híreknek még inkább. Remélem remekül alakul a továbbiakban is a saját történeted. Persze nagy kíváncsisággal várom a menyasszonyi ruhákat, tudjunk tanulni és variálni a szabásminta adta lehetőségekből.

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy újra itt vagy, jó hírekkel! Szerintem nagyon jó ötlet a kutyaruha varrás! Van Pesten egy ilyen bolt, vagyonokért árulják a design kutyaruhákat. A mennyasszonyi ruhák is jól néznek ki! Remélem hamarosan hallunk felőled! Gratulálok az új párodhoz, úgy tűnik jó választás volt;-)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Örülök, hogy sikerül magadra találni, és ez a kutyaruha nagyon jó ötlet! Én is sajnálom, hogy a gyűjteményed egy része elúszik, de majd szép lassan újra gyarapodni fog, amikor talpra állsz teljesen :) A menyasszonyi ruhák is csodálatosak, várom a hosszú bejegyzést Midge boltjáról :) Kellemes alkotást addig is!

    VálaszTörlés