2014. július 28., hétfő

Maradhatok?

Soha nem adtam volna ezért a babáért még dobozban sem annyit, amennyit végül a pay pal-on keresztül leemeltek a számlámról, de ha már nem jelentkezik érte az, aki szerette volna, nos úgy döntöttem eladom. A pénzbeli bukta garantált, de hát újfent tanultam ebből is. Szóval, meztelen jött hozzánk a kis vámpír, így muszáj voltam neki valami ruhát varrni, mégse pucérkodjon már a lelkem. És fotózzunk! 
 Az első kép után aztán a csajszi megszólalt:
-Muszáj nekem elmenni? 
 - Igazán nem szívom senki vérét! Maradhatok? Légysziiii!
Nos, így lett egy drága Drakulaura babám. Végül is akár büszke is lehetek arra, mennyiért sikerült hozzájutni, állítólag ritka darab.


 Mondtam már, mennyire imádom az új telómat? :)

2 megjegyzés:

  1. Tényleg szuper a telcsid, az ember nem is gondolná, hogy nem fényképezőgépes fotók! Aztán... ez a Draculaura egy igazán gyönyörű példány, és valóban kincsnek számító a ritkasága miatt!!! Nekem is volt, de az enyémnek katasztrófa volt az egyik szeme, így őt csináltam meg Raggedy Amy-nek (blogomot látni). Egy cseppet sem bánom, hogy átalakítottam, mert nekem nagyon tetszik Amy, viszont, ha ilyen tökéletes Draculaura-m lett volna, mint a Tiéd, akkor tuti, hogy meghagyom eredetiben pompázni. Ez a lány egy dupla csomagból származik, Clawd-dal volt egy dobozban. Nem véletlenül hagyta meg a gazdája a ruháját, mert az valami nagyon szuper, ahogy az esernyője is. Így nézett ki dobozában:
    https://www.flickr.com/photos/64902509@N03/8756314631/sizes/z/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi az infót! Arra emlékszem, olvastam egy elrontott szem,ű Draculauráról nálad, de mivel nem vagyok egy nagy szörnymama, átsiklottam a részletek felett. Viszont rájöttem, hogy kezd gáz lenni, mert 2:2 az arány, ami a lányokat illet. kettő M.H a lányomnak, és ugyanennyi nekem :D

      Törlés