2014. november 6., csütörtök

Volt egy régi December....

Azt hiszem számomra kevés olyan mese volt, ami ennyire "na, ezt meg nem nézi a gyerek" kategóriába tartozott volna, mint az Anasztázia. Nekem volt benne egy-két komoly jelenet, de csodálatos zenéi voltak, pláne az tapadt meg, amit fent is idéztem. Szóval a kedvenc boltomban elém került egy Anasztázia hercegnő. Ha nem tévedek, visítottam, mert évek óta szeretnék egy ilyen babát, csak mindig nagyon drága volt, ha a szemem elé került. Szóval most nem mondom mennyiért, (potom pénzért) de végre az enyém lett egy! És akkor jött a meglepetés, ugyanis a hercegnőből nem csak egy típust adtak ki! Ime:
Anja, az első jelenetekből. Az égi jel Pamacs kutyussal, szakadt koldusként. 


Második baba, "Dream Walz", mikor a lezárt kastély báltermében táncolva jönnek a szellemek. A papája is ki lett adva:

Elegáns Párizsi hölgyként:
 És akkor jöjjön egy kísérő is:




Páros kiadások:




A nagymama:

És a hős szerelmes:


A korizó hercegnő:


Végül gondolom, mindenki kíváncsi rá, az én babám ugyan melyik lehet? Ennek a segítségével jöttem rá:



Ugyanis csak egyetlen egy babának van Kék-csillogó sminkje:
 A haja  színe esti fényben nem látszik túl jól. 

 Szóval ő az én Dream Walz Anasztázia hercegnőm. Gyönyörű ruhája van a mesében, sajna az eredeti nekem nem jön be annyira, így egyszer varrok neki egy olyat, amit megérdemel :) A testalkata engem a Spice girls babákra emlékeztet, de nincs itt Mel B, hogy összehasonlíthassam őket :)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon helyeske. Nekem tetszik az alakja, nem mindennapos. A hajszíne meg egyenesen gyönyörű!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok hozzá, jó érzés, ha az álmok valóra válnak.

    VálaszTörlés
  3. Hű de irigyellek a túrkádért. Bár nálunk lenne ilyen jó a felhozatal. A pasas aki árul inkább komplett játék kiszereléseket árusít. Jelenleg gazdag Skala lego gyűjteménye van, több szintes házzal bútorozottan, és annyi figurával hogy hajjaj. Csak borsos az ára és nem mindig bontja meg a szettet. Elvétve nála is lehet jókat találni, ha épp árú csere van. Pechemre pont akkor dolgozok egész nap és a közelébe sem jutok a boltnak.

    VálaszTörlés