2016. április 21., csütörtök

Végre! (ruhajrá 1)

Nos, volt 4 kemény hónap az életemben, amikor egészen egyszerűen áram nélkül éltünk. Nem, nem valami  "elegem van a világból, és a függőségekből" címszavú kirohanás miatt vonultunk önkéntes remeteségbe, sajna sokkal drámaibb oka volt a dolognak, ez pedig a hiszékenység... Na mindegy, akit érdekel, megírom privátban, de ez itt nem erről szólna. 
 Tehát, 3 hete van villanyunk. Új otthonunk, és ennyi időbe telt, hogy egy másfél hónapos csecsemő, meg a lakás rendezése  mellett újra a varrógép mellé üljek. Persze tervezgetni fejben is szoktam, de abból nem mindig sül el jó, így papírra vetettem azokat a ruhaálmaimat, melyeket a virágzó magnólia bokor ihletett.
Egy kevésbé tetszetős terv...

Ezután végül nekiültem a kedvenceimnek varrni, mert ugyebár jó lenne hamarosan folytatni a kalandjaikat. Elora kapott először egy farmerszoknyát, majd egy kicsit lazább pólót. Mármint a mintát illetve laza :)
A barátnőmnek bemutattam, az ő ötletére készült el Leslie izomtrikója, amin van még mit alakítani, de elsőre ennyi telt:
A páros képet készítve jöttem rá, mennyire hiányoztak már a babázós dolgaim. Ez van, most egy másik baba követeli meg a figyelmemet. 
 Azt ne felejtsük el, hogy közben esküvőre készülünk! Szóval koszorúslány és ünneplő ruhák készítése is vár rám, remélem jön hamarosan az ihlet hozzá. :)

7 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy újra alkotsz! A ruhaterv gyönyörű, alig várom, hogy el készüljön a ruha is. Elorának és Leslie-nek nagyon jól állnak az új cuccok! Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  2. Csinik lettek, ügyi vagy :)
    A magnóliás nagyon gyönyörű, kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz, ha elkészül. :)
    Bébikével hogy vagytok?

    VálaszTörlés
  3. Köszi a dicséretet! :) A tervre én is kíváncsi leszek, mi sül ki belőle :) Már alakulunk babóval, ha éjjel felkel,nem gondolja, hogy nappal van, és fel kell kelteni mindenkit, de a krónikus alváshiány még folyamatos. Majd lesz jobb is :)

    VálaszTörlés
  4. Öröm téged újra látni a blogolók között :) Nagyon szépek a ruhatervek és az elkészült pólók is nagyon jók! Kellemes időtöltést a varráshoz, blogoláshoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Kezd lassan jönni az ihletés, hétfőre új poszttal készülünk :)

      Törlés
  5. Tök jól összeöltöztek. Tetszik ez a halálfejes anyag :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A nagylányom kinyüstölt pólója, menteni nem lehetett, de újrahasznosítani igen :)

      Törlés