2013. március 24., vasárnap

I love, Liv

Az aukciós oldalakon láttam először egy Liv márka jelzett babaházat. Ráírtam az eladóra, hogy a baba esetleg megvan- e, de azt válaszolta, nincs. Tehát, a barátnőm jelezte felém, megint látott szép babákat a kisebb adok-veszek oldalon, és akkor, véletlen megláttam  őt... Íme a kép. Kíváncsi vagyok, hányan szúrjátok ki, akit én:
























Nos, tehát nekünk jobbról az első, ő volt az. Azonnal írtam az eladónak, aki meglepetésemre azt válaszolta, megvan a testvére, aki szőke, de nincs ruhája. És, most jön a megdöbbenés: valóban 500 forintért ( 1,5 Euró) adta darabját!!!! Tehát potom áron lett két Liv babám. Hogy mitől különlegesek? Csak olvass tovább!

Nos, a lányaimnak neve is van. A szőkét Shopie-nak hívják, és gyönyörű kék szemei vannak. Mint a Moxie Arizonának, nekik is parókákat lehet feltenni, íme egy kép a parókás szőkeségről:

És íme a barna hajú Alexis:
Nos, ez a baba egy csoda! Neki ugyanis nagyon jól áll a festett rövid haj is. Ezek után ideje leleplezni a nálunk lakó hölgyeket.
 Alexis ruhában érkezett, az eredetiben ráadásul. A magassága akkora mint a Barbie-é, de ezen kívül semmi hasonlóság nincs bennük. A lánykának gyönyörűséges szemei vannak, direkt emiatt nagyobbra vettem a képet, hogy ti is gyönyörködjetek benne. 

 Minden testrésze mozgatható, és megáll a talpán egyedül is. Csodálatos!
 Sophie ruha nélkül jött, és szívesen vállalta a meztelen fotózást, azzal a feltétellel, hogy kap szép ruhákat. Tehát a csuklója, a könyöke és a válla is mozog.
 Itt látható a dereka, a térde és a bokái is.
És íme az égszínkék szemek! Igazából ő nem tetszett annyira, de már készül a paróka a hosszú, szőke hajjal :)



 "gyere, és  csináljunk közös fotókat!"


És végül a lányok egyedül álldogálva  várják, mi lesz itt velük. Nagyon szeretve lesznek, ezt biztosan állíthatom!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek. Én is láttam régebben csomagban Liv babákat, de nem vették ki a többi közül, szóval nem vettem meg, pedig tényleg nagyon különleges testük van, és gyönyörű szemük. Nekem is egy Sophiem van.
    Ügyes vagy, hogy ilyen olcsón meg tudtad venni őket!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, tényleg hatalmas mákom volt velük, szerintem nem tudta az eladó, mi van nála. Nagyon szép árakat láttam, mikor a Google keresőbe rájuk néztem... Ugye, a tiédet is láthatjuk?

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én is láttam ezt a Liv babát, de maradok mégis a Moxie Teenz-nél, nekem ők jobban tetszenek.:)A levelezésünk óta már megérkezett TRISTEN, sőt nem sokkal később egy piacon(!) találtam egy Arizona babát, ruha és haj nélkül, úgyhogy érdekel a parókakészítés.Csináltam neki már persze egyet, de kíváncsi vagyok a tiédre is.Képet azt hiszem ide nem tudok csatolni, csak emailben ugye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igen, csak e-mailben tudsz képet küldeni, de felteszem szívesen! Az én paróka készítő ötletem egy horgolt alapra lesz rádolgozva, a havazásnak köszönhetően most lesz rá egy kis időm. Ha szeretnél nekik ruhát varrni, tudok küldeni szabásmintákat is, a hétvégén összedobtam pár darabot a lánynak, de látom, inkább téli cuccokat kellett volna... :( Engem minden baba érdekel, a felépítésük, az arcuk, vagy valami más miatt megragadják a figyelmem, és rám jön a kell érzés, ami ráadásul ilyen árak mellett az "enyém lesz"-el párosul :D

      Törlés
  4. Ez a "kell" érzés valahonnan ismerős...:)na jó, ha nem te, akkor én vettem volna meg a Liv nőcit:) Próbálom küldeni a Tristen és Arizona képeket.Egyenlőre a Barbiek kötött-horgolt cuccait adtam rájuk,pulóvert és ruhát.Majd persze gyártok nekik is sajátokat.Nekem a horgolás és a kötés könnyen megy, a varrással kicsit nehezebben boldogulok, de meg fogom próbálni, már gyűjtöttem jópár anyagot.A szabásmintát megköszönném, írok.

    VálaszTörlés
  5. Megjöttek a képek, a nap folyamán intézem a többit. Varráshoz segítséget itt találsz:http://jbabaszabosag.ucoz.hu/publ/ruhakeszites/moxie_teenz_ruhak/2-1-0-37

    VálaszTörlés