2013. április 28., vasárnap

Chicco Girl

Jó sok bejegyzéssel ezelőtt írtam a kis Chicco fiacskánkról, akit Robinak hívunk. Hát, az elmúlt héten megérkezett hozzánk az ikerhúga, Romina. Licites volt a szentem, és habár fix áron egy héttel előbb megkaptuk volna, nos úgy gondoltam, csak akkor teszem a kosárba, ha elkezdődik a licitháború. Végül kétezer forintért a miénk lett, nagyjából felébe került, mint Robi. Mióta ő megvolt, szerettem volna egy ilyen kislányt is, mert mégse kaphatott egy kisfiú kislány ruhákat. Rominának eggyel több ruhája van, mint Robinak, viszont ő is kis bugyi nélkül érkezett, így ez lesz az első darab, amit szerintem mindketten kapni fognak. Már alig várom, hogy varrhassak nekik!
Tehát, íme a képek:
 Édes kis alvós babák. A fotózás idejére szabályosan ki kellett őket lopni, mert  pályázik rájuk egy-két még óvatlan gyerekkéz :)

 Itt jól látszik az egyforma kis ruhájuk, és a nemük szerinti szín.


A különbségek: nem egyforma a "haj" sem, és a szemük színe. Érdekességként jegyzem meg, hogy a Baby Born fiúk és lányok épp ellenkezően vannak a szemszínben: A fiúk barna, a lányok kék szeműek.

 Az arcuk is szinte teljesen egyforma.

Romina egy kicsit közelebbről

Ezeken a képeken Robi demonstrálja, hogy lehet a kis buksiját mozgatni. Nagyon cuki  pózokat tud felvenni :)





Szépségeim


fiú és lány


Időközben  láttam, hogy a látogatók száma elérte a kilencezres számot, aminek nagyon örülünk, és hálásak vagyunk az érdeklődésért! Ennek örömére készülünk egy kis meglepetéssel! :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépségesek! Olyan aranyos a pofikájuk:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azért is a kedvenceim. De minden babámat kifejezetten szeretem valami miatt :)

      Törlés