2013. május 17., péntek

A lemaradás oka...

Néhány nappal ezelőtt fotóztam a fiúkat, és akkor komolyan úgy gondoltam, legkésőbb mára meglesz a videó. Kedden azonban betoppant életembe a nagy szerelem, és azóta is vele töltöm a legtöbb időt, minden másról megfeledkezve. Egyszerűen nem lehet otthagyni, és felkelni mellőle. Itt megnézhetitek szabadidőm elrablóját :)
Viszont van valami, amiről nem írtam. Egy hónapja sikerült hozzájutnom egy eredeti "sleeping beauty" Barbie -hoz, viszont el kell mondanom, nem  a legjobb állapotban került hozzám. A haja feketére van festegetve, így olyan, mit Szörnyella de frász, és ez a festék nem jött ki az egyszerű samponnal, sajna. De lesz rá megoldás!




A szemét nem nagyon szereti lecsukni

a szörnyű haj



parókában

4 megjegyzés:

  1. Hello from Spain: I have that same Barbie. It's the 80s. She is Mattel Sleeping Beauty. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Szép ez a baba, de a haja... Kíváncsian várom, hogy lehet megoldani!
    Gratula az új gépedhez, csodás lehet vele dolgozni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Hát, le lesz kopasztva, és mivel rögzített a feje, van egy még ki nem próbált módszer, de őszintén, nagyon félek tőle :) Az új gép valóban egy álom, nem nehéz előtte felejtenem magamat :D

      Törlés
  3. Congrats! I have the AA version of this doll. I just love the face. This is the only time Mattel used this face and it is so beautiful. I don't know why they don't use it again!

    VálaszTörlés