2013. május 3., péntek

Más nézőponból

Az egész azzal kezdődött, hogy Adri rámírt: látott az aukciós oldalon egy olyan autót, ami egy az egyben Happy Family kocsi, de azért utána néz. Néhány perccel később újabb üzenet: Igen, EZ AZ! Na, nekem sem kellett több, azonnal "futottam" az oldalra, és beírtam a keresőjébe: "Barbie autó" Egy oldalnyi találat jött fel, és legalul ott kéklett a kocsink. Na, gyorsan megnyitottam. Egy forintos kikiáltási ár, 20 nap. Pfff... Az nekem sok. Végül Adrival megbeszéltük, nem vesztek semmit, ha ráírok az eladóra, ami meg is történt, az után érdeklődtem, kiírná-e fix árasra a kocsit. Szinte azonnal jött a válasz: Igen, de mondjak egy árat, mert ő nem tudja, mit ér. Tehát írtam, egy pofátlan ötezret kínálva érte. Az a negyed óra, amíg az eladó válaszolt, komolyan örökkévalóság volt. Utána jártam, mennyiért lehet kintről hozzájutni, az alja postával együtt is 22 ezer forint körül mozgott, tehát szerintem mindenki megérti, micsoda öröm volt, mikor megjött a válasz: Átírják a lapot, és akkor vihetem az autót. Komolyan, ritkán sírok, de az örömujjongás közepette kicsordult egy-két könnycsepp is. A jövő héten jön a volvónk:


Ami különösen tetszik, hogy benne vannak az eredeti matricák, pl. keksz, fényképezőgép. Amint látható, igen szép állapotban van. 
Nos, innentől elszabadult a pokol, egyszer csak már azon kaptam magunkat, hogy ész nélkül Blogolunk. Adrival kitaláltuk, mekkora szuper ötlet, hogyha Midge nézőpontjából írunk blogot. Hogy hogyan boldogul két egyforma, de egészen máshol lakó Sherwood házaspár élete, azt megnézhetitek ITT és ITT  Kívánok hozzá olyan jó szórakozást, mint amilyet nekünk okozott mind a kitalálásuk, mind a létrehozásuk!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz autó, és szerintem méltányos árat ajánlottál fel érte. Jó utazást vele a családnak. Én egy Paola Reina babát nyertem meg nagyon jó áron, már nagyon várom, hogy a kezemben legyen,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is bevásároltam, a kocsi mellé beszereztem még egy tetkós, és egy Fashionistas Artsy is a miénk lesz. Én is alig várom őket! Gratulálok az új babádhoz!

      Törlés