2013. május 9., csütörtök

Fashionistas Artsy nálunk!

Egy pár cipő

És egy szép láb
Őszinte leszek, azóta vágytam rá, hogy megpillantottam őt ITT. Viszont nekem ezek a babák a drága kategóriát súrolják, legalábbis ami a megállapított keretet illeti... Hát, rám mosolygott a szerencse, ugyanis megláttam őt, és a bolti ár feléért a miénk lett. Postával! Fogadjátok szeretettel a mi Fashionistas Artsy babánkat, akit a mai nappal Vanessa névre keresztelünk. Szerintem gyönyörű!









3 megjegyzés:

  1. Kedves Fricskamacska!

    Tegnap este akadtam a blogodra, és nem nyughattam, amíg végig nem olvastam :)
    Nagyon tetszik a gyűjteményed, a saját készítésű ruhák, a beállítások és nem utolsó sorban a történetek!!!

    Én (még :) ) nem gyűjtöttem babákat (csak Sylvanian Families figurákat), néhány darab maradt meg gyerekkoromból (köztük csupán egyetlenegy Barbie), de amióta kislányom van, újra elkezdtek érdekelni. Vanessa barbiblogját olvasva vettem magamnak is egy sajátot, és indítottam egy blogot: http://lifeinrosemaryhill.blogspot.hu/
    Bizony, van még hová fejlődnöm, de kívánságlistám már van, amiből legalább két babát Nálad is láttam (HD Ken és Todd), azóta még előrébb kerültek a sorban :)

    Alig várom a következő bejegyzéseidet, remélem, még sok szerencsés vásárlás képeit láthatjuk a közeljövőben! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon örülök, hogy írtál, és annak is, hogy elküldted a blogod címét, fel is veszem oldalra. Véleményem szerint minél több embernek látnia kell a babákban rejlő lehetőségeket, mert a média épp tegnap is egy elvetemült hölgyeményről tudósított, aki olyan akar lenni, mint Barbie. Na, emiatt van sok szülőnek rossz véleménye ezen babáról, szerintem :( Vanessa nálam is örök kedvenc, egyszerűen eszméletlen jó a Blogja, és nem is csodálom, hogy olyan sok követője van :) Nekem nincs türelmem minatűrizálni, de hátha eljön annak a napja is. A babák száma folyamatosan nő, ma hárman csatlakoztak hozzánk, a délután fotózom őket, és jön a friss beszámoló! Babatekintetben ajánlom a Vaterát és a Teszveszt, a legtöbb lakónk onnan szerzem be. Legyen csodaszép hétvégéd!

      Törlés
    2. Szia!
      Köszönöm szépen a válaszod és a tippeket! És azt is, hogy felvettél a listádra, én is ugyanezt tettem :)
      Szerintem ha a gyerekek (direkt nem írok csak kislányokról) egészséges, szerető és rájuk figyelmes környezetben nőnek fel, akkor nem lehet gond abból, hogy Barbie babával játszanak, vagy mással.
      Tegnap este rendeltem is két új babát! :D Úgyhogy hamarosan én is jelentkezhetek új történetekkel.
      Neked is csodás hétvégét kívánok!! :)

      Törlés