2013. július 8., hétfő

Harley Davidson Ken, 2

Itt a mostani tulajnál
Nem is tudom, hol kezdjem? Talán sírjak, mert megint elköltöttem szeptemberig előre a babakeretet? Vagy sírjak, de örömömben, hogy ekkora büdös nagy mázlista vagyok? Hát, ha már választani kell, inkább az utóbbira voksolok. Tehát, a mai nappal hivatalos a dolog, újabb Harley Davidson baba költözik a házba, előre láthatóan a hét végén, vagy a jövő hét elején. A mikor érkezik lényegtelen, rózsafalvi belépője ugyanis későbbre tervezett. Természetesen már megvan a szerepe, ő lesz Leslie halottnak hitt papája. És hogy  mi történt, az majd akkor kiderül. Most pedig jöjjön pár kép Róla:

Hát, gyerekek, 2 eredeti, dobozos H.D Ken... Nem lenne ideje feladnom egy lottószelvényt?? Komolyan büdös nagy mázlista vagyok!!
 Őszintén, ő nem tetszik annyira, mint a "fia", viszont nagyszerű helye lesz nálunk, és pláne az új bonyodalmakhoz kitűnő lesz a felbukkanása, ugyanis Liam lekerül a fekete listáról, de nem árulok erről többet el. :) Jelenleg úgy tűnik, ő lesz Claire udvarlója, habár az én eredeti tervemben inkább Piper lett volna a hozzá való. Na, majd meglátjuk, ha hazaér.

Oké, ő is cuki Macho :) A neve Gilbert, Ismi elkeresztelte. :D

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű baba! Jó vétel volt:) *nyálcsorgatás*

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!! Nekem tetszik! Természetesen csak a fia után :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nálam nem kerül föl a dobogóra, de a negyedik helyen is ellesz. :D Lehet, élőben megváltozik a dolog XD

      Törlés