2013. július 16., kedd

Szörnysuli után Tündérmese suli....

A szó szerinti fordítás tulajdonképp a mindörökké, viszont a Shrekre visszagondolva "boldogan élnek amíg.." Tehát kíváncsi vagyok, hogy kis hazánkba mikor tör be az új őrület. My Froggy legújabb videói közt akadtam rájuk, és szerintem tuti a legnagyobb vetélytársai lesznek a szörnysulis diákoknak. Szülői szemmel a kettő közül inkább venném meg "Fehér Alma" hercegnőt, mint mondjuk Lagoona Blue-t de hát ugye én nem vagyok szokványos szülő, így előre láthatóan mindkét példányból lesz -egyszer.
Amit az angolból kiértettem, a következő: Ezek a babák a tündérmesék szereplőinek gyermekei.
Withe Apple hófehérke lánya:


Mondjuk érdekes, hogy a köztudatban Hófehérke fekete hajjal büszkélkedik, a Herceg pedig barna, nem tudom, hogy jött össze a szöszi lány, de hát a mesében minden lehetséges!













A következő hölgy Csipkerózsika gyermeke:
Vadrózsa hercegnő tényleg egy kissé lázadó csajszi a maga vagány, tüskés harisnyájában :D A hajáról nem is kell beszélni, igazából a fazon illik a nevéhez.
















Következő diákjuk Madeline Hatter, az "őrült kalapos" lánya, Alice csodaországából
:Hát, ehez a képhez csak annyit fűznék, hogy az ő kis könyvén nem a "Royal" , azaz királyi, hanem a "Rebel" vagyis lázadó(?) szerepel. Van még lázadónk, íme:


















És íme Raven, azaz Holló hercegnő, ha jól veszem le, a gonosz  királynő lánya a Hófehérke meséből. Háát, érdekez sztori, az biztos!













Először azt hittem, egy öntőformájuk van a M.H. babákkal, de szerencsére változtattak az arányokon, íme egy kép:
Hát, nem sokkal, de jobb az arányuk. Ha valaki beszerez egyet, megteszi, hogy bemutatja? 

És, Íme a bemutatkozó meséjük:


6 megjegyzés:

  1. De jó, hogy írtál róluk, én is épp most fedeztem fel ezeket a babákat! Szerintem nagyon szépek, de nem tudom mennyire lesznek konkurrenciái a szörnylányoknak. Mondjuk nekem még egyik fajta sincs, de nagyon rá vagyok kattanva a témára! Csak ne kerülnének olyan sokba!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt inkább a szülőknél lesz konkurencia, a kis tulajoknak szerintem mind kell :D Azon én is meg vagyok lepve, mennyire elszabadultak a szörnyikék árai! Az a Cleo, amit mi "fillérekért" vettünk, most a Vaterán egy eladónál 20-ért van fönt, mert ritka o.O De egy forintos aukciók is elszabadulnak bolti árig, nem is értem... :)

      Törlés
  2. Még jó hogy nem egyforma a testarányuk! Elvégreis a M. H. babák nagyrésze hulla, vagy szörny. Ezek meg "normálisok".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony! És valljuk be, vonzóbb színük van, mint a M.H. babáknak :D

      Törlés
  3. Köszi az összefoglalót és a bemutatót!! A kisfilm alapján inkább Holló hercegnő és Madeline Hatter a szimpatikusabb szereplők... Nem? :) Ha vennék belőlük, inkább ez utóbbi kettőre szavaznék első sorban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, igazából remélem, egyesével futnak be, mert nem tudnék dönteni, ha a polc előtt állnék :D

      Törlés