2013. augusztus 26., hétfő

Babagyűjtők találkozója, több nézőpontból.

A vendég:
Az érzést nem tudom leírni. Először is, izgatott vagy, mert  kicsit félsz, milyen lesz találkozni azokkal, akikkel esetleg régóta levelezel, és akiknek olvasod a Blogját. Ez szerintem mindannyiunkra igaz volt :) 
Először akkor bőgtem el magam, mikor Szolnokot elhagyva Füzesabony felé gurult velünk a busz. Hát, itt vagyok, megyek, tényleg megcsináljuk! Hurrá! Különleges érzés, mert egyedire készültünk. És ez tény.
A megérkezés pillanataiban tudom, kihez jöttünk, habár egy-két, a valóságot meg sem közelítő fotót láttam a házigazdánkról  mégis a szeme, és ahogy összenézünk, és megismer, és egyszerre vigyorgunk, olyan, mintha hazajöttünk volna. A beszélgetés nem esik nehezünkre, nincs megilletődött csend, ott folytatjuk, ahol a neten abbahagytuk. Pénteken, azaz szombaton majdnem éjjel fél egy volt, mikor végre beájultam a puha ágyba, és másnap kipihenten ébredtem. Olyan jó érzésem volt. És TUDTAM!!!! Azt, hogy késik a vonat. Ahogy Rosemary is egyből kiszúrt minket. Telefon, és oké, jön Vik is. Hurrá! A csapat kétfelé szakad, mi Adrival vártuk a következő vonatot, és  közben láttuk, hogy egy idősebb hölgy keres valakit. Csak nem minket? Megkerestük. tulajdonképp minket keresett, de nem is gondolta, hogy épp egy másik emberkére vár, és mi leszünk azok akik megtalálják. Öt mondat után megkaptuk a nagy lehetőséget: Lenne kedvünk bemutatni a gyűjteményt? Naná! Én egyből szívesen vágtam rá, hogy bármikor, és hamarosan megkaptuk az e-mail  címet, amin felvehetjük vele a kapcsolatot. 
Ez szuper! 
A következő vonat nem késett, és igen, egyből kiszúrtam Marcsit, Vik pedig minket, így elindulhattunk a többiekhez. 

Az egész nap úgy telt, hogy mindenki tudott beszélgetni mindenkivel, nem volt olyan téma, amihez valaki ne tudott volna hozzászólni. Egy olyan pillanat sem volt, hogy " és jött a kínos csend", és komolyan eszméletlenül jól éreztem magam! Tanultunk egymástól, és mindenki nyert a tombolán, amin az enyém lett a fődíj, és mikor a csapat hazament, elégedetten, és boldogan sétáltam vissza az állomásról.  Később csodálkozva állapítottuk meg, hogy mennyire egy hullámon voltunk, majd szerintem elégedetten azt is, hogy ez  nagyon jó buli volt. És tényleg. Nagyon örülök, hogy megismerhettem a Blogos barátnőimet, és jövő tavasszal remélem azok is el tudnak jönni, akik most nem. 

A gyűjtő:
 "Ugye itt a nagyi?" -kérdeztük egyszerre Rosemary-t. Naná, akkorra már teljesen kész voltunk az öröm és izgalom keverékétől, hogy O.M.G., jön egy nagyi, amire mindketten vágyunk!!! és az sem mellékes, hogy én már előző nap letaperoltam a sok szépséget Adrinál. Tehát, megértük ezt is. A hangulat csodálatos volt. Úgy ültünk le beszélgetni, mintha ezer éve ismernénk egymást, és ami a legérdekesebb  hogy vonzódtunk egymás közelébe. A babák az ágyakon, mi meg körben, a szőnyegen. A fotel és az ágy csak alkalmanként volt emberek által használva, valahogy nem volt  köztünk a távolságtartás, amire számítottunk. Nagyszerű érzés volt! Számomra ez volt az a hétvége, amikor teljesült egy kívánságom: kézbe foghattam egy halom babát, amelyekről eddig csak álmodtam. Ja, és jön az új kívánságlista! Ahogy tapasztaltuk, mindenki megkapta, amit kitett rá :)

A szervező:
 Tulajdonképp a munka dandárja nem az enyém volt, nekem csak a levelek írása, valamint az időpontok egyeztetése "jutott". A helyszínt biztosító barátnőmnek viszont nem győzőm kifejezni, mennyire hálás vagyok (vagyunk) a vendéglátásért, és hogy vállalta ezt a stresszt, ami ezzel jár. Első tali volt, szóval izgult mindenki rendesen. A következőt Nálunk tartjuk, és gyakorlottan nézünk elé. Mert tudjuk, szuper lesz! ;) Boldog vagyok, hogy találkozhattunk, és ezek után senki nem tudja nekem bemesélni, hogy az internet mellett nem lehet igazi jó kapcsolatokat  kialakítani.Mi ennek a segítségével találtuk meg egymást. :)


Mi később aztán hagytuk, hogy a kedvencek levezessék a napi feszültséget... 

 Akkora király voltam, hogy véletlen még tábortűz is lett! ( a vaku fölé tett kézzel ezt az eredményt kapjuk ;)
 Ki hitte volna, hogy Gil megtalálja a rég nem látott szerelmét?  A részletek még titkosak.
Volt, aki fent kidőlt, a többiek pedig lent  buliztak.
  Hamarosan jön egy másik beszámoló is :) 



15 megjegyzés:

  1. Mindig jó látni, ahogy embereket összekovácsol a közös érdeklődési kör! :-) És ha még a babák is beszélni tudnának... a képeket elnézve, volna mit mesélniük! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még szerkesztem a videót. Leslie kifordult önmagából... :D

      Törlés
  2. NAgyon jó lehetett nektek a találkozón!! Vártam már a beszámolót, és remélem, még több képet is láthatok majd.Gratulálok az ötletadónak, meg a helyszíni házigazdának :) és mindenkinek aki csak ott volt. Olyan jó, hogy vannak ezek a babás blogok, én olvasni szoktam többetekét is, bár mostanában kicsit kevesebbet, mint szeretném, de pótolom! Igazán jó buli lehetett!!! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, és csak utólag jöttünk rá, mit felejtettünk el fotózni :) Legközelebb komoly fotózási terv lesz, és csak annak elkészülte után "szabad" beszélgetni :D

      Törlés
    2. Jaj, milyen fotó maradt le? :)

      Törlés
    3. A nagyi a sok-sok lányával, és a három H.D Ken együtt :)

      Törlés
  3. Jaj, annyira jó volt újraolvasni a nap eseményeit, megint az a boldog izgatottság futott át rajtam, mint amikor megláttalak Titeket az állomáson, és tudtam, hogy Ti vagytok azok!!
    Annak is külön örülök, hogy elég kezdő gyűjtő létemre tudtam újdonságot mutatni a Nagyi képében :)
    A találkozó csak megerősítette az, hogy jó helyen vagyok, jó dologgal foglalkozom, megéri!!!

    A képek egyébként szuperek lettek, a tábortüzet is azonnal felfedeztem. Sokszor pedig az volt az érzésem, mintha ikertalálkozó fényképeit nézegetném :D
    Csak azt nem tudom, vajon mi történhetett Leslie-vel???... :D

    Nagy ölelések! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elengedte magát :D Végülis meglett az apja megy az anyukája is, úgyhogy többet engedett meg, mint kellett volna. De a java később volt, arról videó is van :D

      Törlés
  4. Jaj lányok, megőrülök hogy pont most lettem beteg! Annyira jó lett volna ott, lenni, de szuper ez beszámoló is! Jövő tavaszra ígérem beszedek egy csomó vitamint, hogy ez ne történjen meg.
    a képek pedig nagyon jók,mint mindig. Ezek a gyerekek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi is sajnáltuk, hogy nem tudtál jönni, a programok közül csak a tombola és a szépségverseny lett megtartva (az is végtelenül leegyszerűsítve), mert egyszerűen folyamatosan jött egyik témából a másik, és annyit beszélgetünk, hogy nem is maradt másra idő :D Jövőre Kiskunfélegyháza lesz a cél, mert rájöttem, hogy a csapat java Pesten lakik, ergo a nyugatiból is tudnak jönni :)

      Törlés
  5. Várom a videót! Be kell vallanom, nem vagyok büszke rá :))) Azt is be kell vallanom, hogy rég nevettem annyit...

    VálaszTörlés
  6. ó, nekünk elég azóta csak annyit mondani, hogy Boooarbie, és már röhögünk is :D

    VálaszTörlés
  7. Micsoda buli volt ez a találkozó! Amikor megérkeztem, nem tudom, honnan tudtam, hogy Ti vagytok azok, csak valami vonzott hozzátok és a megérzéseim nem csaltak meg. :)
    Annyira jól éreztem magam és annyira jó volt valami szuper dologban elsőként részt venni, szinte nem találom a szavakat! Nagyon izgultam, milyen lesz Veletek találkozni.
    Engem is meglepett, hogy rögtön megtaláltuk mindenkivel a közös hangot, teljesen egy hullámhosszon voltunk. Jövő tavasszal sem hagyom ki a Barbie találkozót, nagyon megkedveltem mindenkit ez alatt a néhány óra alatt.
    Látom a buli este sem ért véget, Ti is és a babák is jól belehúztatok a partiba:)
    Fantasztikusak lettek a képek, epedve várom a videót is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még nem is ittunk :D Akkor mondjuk nehéz dolgunk lett volna, mert így is dőltünk a röhögéstől, nekem már fájt az arcom, komolyan :) És igen, megerősödtem abban a tudatban, hogy jó helyen vagyok, és jó dolgot csinálok, és nagyszerű barátokra tettem szert. Ahogy hazajöttem, és visszazuhantam a hétköznapokba, elég volt, és elég ha visszagondolok a talira, és máris újra jól érzem magam. Köszönöm mindannyitoknak ezt az élményt!! Puszi!

      Törlés