2013. szeptember 26., csütörtök

Mini Zapf Girl Baby

A hétfői örömmámor még el sem csendesedik, mikor szól kedd reggel a csengő. Igen, A Laci volt. "Nem vagyok oda érted akkor se ha olyan cuki vagy" szemekkel nézek Rá, majd a kezére, amiben egy dobozkát tart. Evidens a kérdés:
- Mit hoztál nekem? - vigyorog mint a tejbetök,  (na jó, mint Leslie, basszus), és válaszol.
- Hát, amit rendeltél.
- Csakhogy nem rendeltem semmit...
És meglátom a feladót!! Marcsi küldött nekem valamit! Meghatott vigyor terül szét az arcomon, és örülni kezdek, amit nem tudok tagadni. Majdnem ugrálok, és már kapnám ki a kezéből, mikor elrántja, és az orrom alá dugja az aláírós papírt. Na jó, kegyeskedem aláfirkálni, és  végre megkapom a kis csomagomat. Mit néz így?? Végül megunom, és kegyeskednék Neki megmutatni, mit kaptam, de végül úgy jön ki a dolog, hogy hirtelen sietnie kell. Menj csak, legalább nem kezdek el  megint kombinálni...
Szóval, nézzétek, mit kaptam a barátnőmtől, aki reményeim szerint hamarosan a Bloggerek táborát gyarapítja:
 Na, Rose egyből jött is pakolni. Meg is értem!

 Ici-pici csodák! Allison is örülni fog ;)

És mindezt táskával kaptuk! Nagyon-nagyon köszönjük!!!

A levelet elolvasva néztem be jobban a dobozba, és hát mi volt ott?? Egy édes kicsi lányka:
 Egy igazi, nem festett szemű Mini Baby born kislány HAJAS(!!!) babácska

 Kapott meleg ruhát, pólyát, így nem fázott amíg utazott.És a magassága 15 cm.
 Tündéri!! A neve pedig Lili lesz. :) Imádom!


13 megjegyzés:

  1. De aranyos ez a picike! Főleg az a két kis fogacska :D
    Másrészt, egyáltalán hogyan léteznek ilyen pici flakonok meg mindenféle áru? Gyártanak ilyesmit??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt az én szuper ügyes Marcsi barátnőm gyártja! Már érlelődik benne is a blog írás, remélem, hamarosan őt is láthatja mindenki!
      Lili azon kevés fogas baba közé tartozik, aki tetszik nekem. Azt hiszem, ő szám szerint a második :)

      Törlés
  2. Nagyon szép babák! Nagyinak remekül áll ez a ruha! :-) A barátnődnek is jár a gratuláció, mert nagyon ügyesen megcsinálta ezeket a kis apró cuccokat! A fogkrém a kedvencem, azon mindig megakad a szemem! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marcsi előtt én is mélyen meghajlok, de ha Te nem vagy, soha nem jut eszembe a fotósztorihoz a cserélhető falú alap ;) Szóval , mindenki ügyes, és tök jó, hogy ezt meg is osztja :)

      Törlés
    2. Köszi, örülök neki, ha hasznosat tudok mutatni! :-) Viszont, ha Te nem vagy, akkor nem kezdtem volna el babás blogot írni! :-) Úgyhogy tényleg jó, hogy így hatunk mindnyájan egymásra, ezt nagyon szeretem! Nemcsak tanulunk egymástól, hanem segítségére is vagyunk a másiknak! Ez egy remek közösség! :-

      Törlés
  3. Nagyon aranyos a kicsi lány, akit kaptál! A pici cuccok közül a fogkrém és a kis testápolós flakonok nyűgöztek le... Vajon hogyan készültek? Marcsi ismételten kitett magáért, remélem hamarosan elindul a blogja!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, nem tépi le a fejem, ha elárulom, a blogolás Nála is hamarosan indul, viszont mint tudjuk, Marcsi mindig tökéleteset ad ki a kezéből (mos láttam tőle olyan sapit, hogy olyat kell magamnak kössek.), és most sem adja alább. Én is nagyon várom, hogy küldje a linekt! ;)

      Törlés
  4. Szia! Nagyon szeretem olvasni a blogodat. Minden nap rá nézek hátha van valami újdonság. Elején kerestem más babásokat téged dobott ki google XD Csak én gyáva vagyok és nem merek blogot írni( sem kommentet ) LOLLL.....Marcsi barátnőd blogját várom szeretettel mert tetszenek a művei. A kislány nagyon fain! Kis fogacskái nagyon cuki, rég láttam már ilyet hogy kicsi babának fogai lennének ettől igazán bájos! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Hú, ilyenkor, ha egy eddig csendesen olvasó ír, olyan, mint egy alapos noszogatás, mert igazából lenne miről írni, csak jó lenne valami rendszer is bele :D A babák közül én sem nagyon látok olyat, aminek foga van, és jól is áll neki, ezt a M.B.B. babát pedig eddig sehol nem láttam. Nekünk a fiú tesója van meg, és az ő szeme festett, szóval ez a kislány igazi különlegesség :) Köszönöm, hogy írtál, és kérlek, máskor is, mert nagyon örül neki a blogger :D A blogolással pedig új világ nyílik meg előtted, egy rakás jó barátra teszel szert, én kijelenthetem, akiket ezáltal ismertem meg, nagyon közel kerültek a szívemhez! Úgyhogy hajrá!! Minden ember külön egyéniség, így mindenki babavilága épp oly egyedi mint a tulaj! :) Légy bátor, a többi jön majd magától :)

      Törlés
  5. Nagyon szuper kis cuccokat kaptál, igazán gratulálok a barátnődnek!
    Ez a baba pedig nagyon cuki, rögtön utnajártam, lehet most kapni a vaterán belőle kettőt is, de 1000Ft/db és én már nagyon kiköltekeztem. Megvárom, hogy az egyik ismerősöm hozzon eladni babákat, hátha lesz közte ilyen is:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ezzel nem vagy egyedül, a jövő héten jön Elora új teste, és még (jó pár lányka) juhhééé! Azért utána nézek a piciknek, és hátha nem kelnek el :)

      Törlés
  6. Jaj, amikor megláttam Marcsi alkotásait, újra leesett az állam, hiába láttam már tőle élőben is!!! Nagyon várom a blogját!!
    És az a kicsi lányka... Extra édes! Mekkora tulajdonképpen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 15 cm magas :) Hamarosan lesz egy poszt, ahol a tesójával és a többi minikével együtt lesznek lefotózva. :)

      Törlés