2013. december 11., szerda

Babacsalád, horgolva

Az elmúlt időszak legnagyobb kihívása volt, amivel az éjjel végeztem: ez pedig egy horgolt, négy tagú család. Apa, anya, két kislány. Elnézést a rémes képekért újfent! És ma végre varrok is. Nekik ruhát. :) Már csak ez a hét, és megint öncélú leszek ;)



2 megjegyzés:

  1. Tündériek! Nagyon ügyes vagy!! Hány cm magasak ők amúgy? Barbie méretűek? Én régebben csináltam hasonlót, de rongybabában, - kár, hogy nem lehet a kommentbe képet rakni - szóval, én nagypapát és nagymamát, meg egy fiatal párt csináltam... a gyerkőchöz már nem futotta a kedvemből, de most, hogy látom a Tiédet, nagyon tetszik!!! Nagyiéknak világosabb szürke fonalból volt a hajuk, és drótból hajlítottam nekik szemüveget, amit két öltéssel varrtam rájuk... hátha Te is csinálsz egy régebbi generációt hozzájuk... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Kisebbek, mint a Barbie babák, direkt ilyenre kérték őket. Van egy kép, ahol az anyuka Midge-el pózol, majd utána nézek, és felteszem. Ide (szerencsére)nem kértek nagyszülőket, őszintén szólva a végére már nekem is elment a "harci kedvem" :D

      Törlés