2014. május 22., csütörtök

17" Lg Jumbo Sharpay High School Musical 3 Senior Year Doll Disney Articulated

Tegnap este végül hazahoztam. Képzeljétek, ez a baba érkezett meg utoljára, holott őt vettem meg először! Csak és kizárólag ezért nem szeretem ezt az eladót, a nagyon körülményes postázás miatt. A postaköltség oké, azon viszont felháborodtam, mikor rám írt, hogy küldjek címet. Hirtelen felindulásból becsatoltam az előző két levelet is... Szóval a lényeg, itt van a különleges, nagy Barbie! Mattel gyártmány, és Drikának köszönhetően kiderült, kiféle- miféle! Ő Sharpay a High School musical filmből! Nem voltam oda a sorozatért, a lányom szerette. Vissza térve a babához. Gyönyörű! Még akkor is, ha látszik rajta, hogy nem a dobozból lett kihúzva. Az E-bay-ről szedtem le képeket, ott teljes harci díszben pompázik, k.b.16 és fél ezer ft-ért haza lehet importálni: LINK
Tehát, jöjjenek a képek:

 Latisha mögött egy óriás!
 Gyönyörű arca van!


 Külön tetszik benne, hogy nem felnőtt testalkata van, ma csinálok oldalról is fotót, hogy látsszék a kis pocija. "Gyári" bugyija is van.

A letöltött 
képek:



Alig várom, hogy varrhassak neki! A válla egyébként nem gömbcsuklós, sajna :)




3 megjegyzés:

  1. Meseszép ez a baba. Furcsa a mérete a másik mellett, már alig várom a ruhákat amit készítesz neki. Ekkora lábra cipő létezik?

    VálaszTörlés
  2. Hello from Spain: very pretty, Keep in touch

    VálaszTörlés
  3. Hű ha ez tényleg nagy barbi. Amúgy nekem is megvan ettől az eladótól a babám. Én személyesen vettem át. Nekem az volt a fura, hogy nem válaszolt a leveleimre, végül kiderült autista kis gyermeke van. ott pedig a napirend fontos, így aztán megértettem miért olyan "szétszórt". Amúgy kedves nő és a kisfia nagyon édes.

    VálaszTörlés