2012. július 19., csütörtök

Mattel 2005, itt Allison

Allison
 Először is elnézést a képek minőségéért, most egyszerűen nincs lehetőségem csak a telefonommal fotózni. Szóval megérkezett  majd' 2 hetes késéssel a licites Barbie, amiről a képek alapján azt hittük, hogy fashionista. Na de komolyan, ki látott már olyan Barbie-t, amelyiknek olyan a keze, mint a fashionistas babáké, de a teste meg sima Barbie test? A csalódásért kárpótolt a gyönyörű, melírozott haja, és a szépséges arca. Miután kitudtam ma egy nagyobb horgolásos megrendelésem, a hétvégén baba ruha gyártásba kezdek az új lakóknak.



2 megjegyzés:

  1. Nem tudom biztosra, mert annyira nem értek hozzá, de az évszámból és az arcból kiindulva szerintem ő egy Fashion Fever baba lehet. Vagy esetleg valami hercegnő :)
    Egyébként nem annyira ritka ez a megoldás a testeknél, pl. az I can be... sorozat informatikus Barbie-jának is csak a karja hajlítható. Sőt, van olyan baba is a gyűjteményemben, aminek az egyik könyöke hajlik, a másik karja meg nem :)

    VálaszTörlés
  2. Mi először azt gondoltuk a sziget hercegnője talán, mert nagyon hasonlított rá, de egymás mellé rakva már szembeötlő a különbség. Viszont szeretem őt nagyon azóta is. :)

    VálaszTörlés