2013. június 16., vasárnap

Akarom, kell, enyém, most!

Rendben, bevallom, ezek a jövő héten  épp hároméves legkisebb reménybeli babagyűjtő kedvenc, és egész nap folyamatosan ismételt kedvenc szótára, de mit tehet az ember, ha nagyon kedves olvasók (Még egyszer köszi!!) rám írnak, hogy nézd, mit találtam!! Mert az elmúlt két nap bizony ez történt! Valamikor a blogom elején beszámoltam egy Britney babáról, ami majdnem az enyém lett, sajna nem tudtam a pay pal számlám összekötni a Magyar bankszámlaszámommal, így kifutottam a három napos fizetési határidőből, és lemondtam arról, hogy valaha is az E-bay- ről vásároljak személyesen, valamint Britney-ről, mert itthon akkor épp horror ára volt egy-egy dobozos darabnak. Ma sem adnék érte annyit, akárhogy rágódom is a dolgon. Tehát, ő lekerült a lista tetejéről, sőt, kijelenthetem, a listáról is.
Aztán jött egy levél, ami megváltoztatta ezt az egészet: megírták, hogy Britney baba van itthon az egyik kis oldalon. Gyorsan írtam az eladónak, és a jó hír: A miénk lesz a baba! Tehát a jövő héten elsőként valószínűleg ő érkezik meg:


Majd újabb levél jött, amelyben egy babagyűjtő ismerősöm arról tájékoztatott, hogy látott ugyanezen az oldalon dobozos Flavast!! Küldött linket, én pedig azon nyomban írtam is az eladónak. Ma jött a válasz: Megvan a baba, holnap lemérik, és írják, hogy mennyi lesz a posta. Eszméletlenül boldog vagyok, 
köszönöm Orsi!!!




Nos, amint látható, ő egy Happy D, nálunk szám szerint a harmadik Emma, de a doboza, váltás ruhája, valamint a 2500 forintos ára mind egyenként is vonzó  számomra, ráadásul szeretem ezt a lány típust, nem is véletlen, hogy ő a harmadik :D 





5 megjegyzés:

  1. Húha, nem is láttam még Britney babát!
    Gratulálok az új szerzeményekhez!

    VálaszTörlés
  2. No, megjöttem én is. :) Szívből örülök, hogy jó volt a tipp Britney-ről, remélem, mihamarabb olvashatok az érkezéséről is. :) Gratulálok hozzá! :)

    VálaszTörlés
  3. Máskor is, szívesen:-)

    Oh, én is láttam ezt a Britney babát, de elfelejtettem, hogy szeretnéd! Szuper, hogy a Flavas a tiéd lett! Várom a képeket!

    VálaszTörlés
  4. Hű! Szerintem te vonzod a Flavas babákat! :D
    Paypal: nem feltétlenül kell összekötni a bankszámlával. Le van írva a paypalon, hogy hogyan lehet rá pénzt tenni, kb. annyi, hogy a rendes számládról utalod a paypalos számládra (valahol ott le van írva, hogy milyen névre meg kóddal kell küldeni). Ha ugyanaz a név van megadva a kettőhöz, akkor működik, bár kell pár nap neki, mire odaér a pénz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindet meg akarom szerezni!! És igen, a pár nappal volt a gond :( Mert ugye, amit megnyertél, 3 napon belül ki kell fizetni. Ezután mással intézetem ezen dolgaimat, ha úgy alakul :)

      Törlés