2013. június 19., szerda

Famosa Nancy

Nem szép dolog az irigység, de ennek köszönhetek néha egy-egy szép darabot, mint a ma érkezettet is. Az aukciós oldalról jött haza, és Bambuc-nál láttam meg először, csomagolás nélkül. Tavasszal a játékboltban akciósan is 7500 ft- volt, ennél jóval  kevesebbért lett a mienk. Íme a kis szépségem:
 Féltem, hogy majd koszos lesz, de szerencsére semmi nem volt rajta, ami ne jött volna le egy kis vízzel:) Azt hiszem, ez az eredeti ruhája.

Vagány rózsaszín tincsek


Új ruhára várva
Hát, azt hiszem ennyit a vonzásról... Kiderült, kicsoda is ő. Igazából én a teljes szettre gondoltam, mikor kimondtam, ez a képet látva úgy fél éve: Bárcsak lenne egy ilyen babám:
A cipő, kabát, fülvédő, és a kistesó hiányzik mindenestől :) De előbb-utóbb meglesz az is :)


5 megjegyzés:

  1. Hello from Spain, i have the same doll. I lovely. Nice pics. Keep in touch

    VálaszTörlés
  2. Én is Bambucnál szerettem bele ebbe a babába. :) A vonzás törvénye tényleg működik, és örülök, hogy neked is sikerült, méghozzá egy ilyen gyönyörű darabot magadhoz mágnesezni. :) Nagyon szép a fiatal hölgy, óriásiak a szemei! Gratulálok hozzá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én is imádom, és csak gyönyörködöm benne. Élőben sokkal szebb, mint a képeken, habár ott is gyönyörű!

      Törlés
  3. Gyönyörű baba! Láttam hogy te nyerted meg, örültem is neki! Kezd tele lenni a polcom, el kell gondolkodnom hogyan lehetne valami furmányos módon tágítani a lakásunkat:-)
    Most nézem csak, hogy nem is hajlik a lába! De sebaj, amúgy is gyönyörű szép!

    Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Már van itthon sportoló, akinek hajlik a lába, de egyenlőre még az ő alkatával barátkozom, mert nincs hozzá hasonló babánk. :) Lakástágítás: nálunk is aktuális lenne, mert ha az egyik ház nyitva, akkor a másik a szekrény tetején összecsukva várja, hogy használjuk, és tényleg, ahová nézek, baba van :D Be kellene vonzani egy lottó ötöst is!

      Törlés