2013. június 24., hétfő

Új csajok nálunk!

Időrend szerint ma először Britney Spears futott be, és én nagy örömmel fogadtam, habár akkor épp a festés javában voltam nyakig merülve. Nos, amit tudni kell róla: Beszél, és énekel!! Pláne, ha az elem nincs úgy lemerülve, mint most. Jelenleg annyit mond: Oopsz! :D Nos pár kép róla, habár természetes fény nélkül nagyon gagyi képeket tudok csinálni...








Ez a ruha  nagyon gyorsan cserére kerül!
 
"Britney Brands" becajás!
Nos ezek után 11:20-kor megérkezett két csomag. Az egyikben a dobozos flavas bújkált, a másikban egy ismeretlen, de tuti flavas, meg egy tündérszerűség. Örültem, mint maki majom a farkának, és akkor  még nem mondtam semmit.
 Mivel bejött egy két órás kiruccanás a megyeszékhelyre, így csak most jutottam el odáig, hogy valamelyest elfogadható képeket készítsek:

 Íme az első dobozos Happy D babám. Csak a tartó pöcök hiányzik, még egy cd lejátszója is van, 1 pici cd-vel, amit a drágaságaim le is nyúltak, és azóta is a hol nem van kategóriát erősíti ;(

 Csajszi "kipakolt" Igazi zoknija van!! Annyira cuki, hogy belehalok!!
 Két pár lábbeli, egy sportcsuka és egy csizma. Ez az egyetlen olyan  Mattel baba, amely rendesen fel volt cuccolva, nekem nagyon szimpatikus, hogy váltás ruhával adták ki!
 Újabb zokni kép :D

 Kabátos pózolás
Nos, ő mától Erica, Emma ikertestvére
Imádom a nyakláncát!

A másik két befutóról addig nem akartam beszámolni, amíg nem biztos, hogy az egyikük az én kincsem, de rá kellett jönnöm, igaza van Cerise-nek, én vonzom a Flavasokat! :D  Íme a nagy díjátadós P Bo:
 Háát, nem mondom, a szeme nekem nagyon ott van, annál a pontnál, mikor megkérdőjeleztem, most ő tényleg flavas?
 Különben nagyon szerény, aranyos kis figura

És, mint Pipernek, neki is különleges mérete van.

A következő hölgy még nincs beazonosítva:

 A kék tincse volt ami megfogott, na meg a pózolása. A kék lába nem annyira nyerő, de nem lehet minden tökéletes.
 Az arcát elnézve senkinek nem kell mondanom, miért költözött ide.

Végül a történet, megint: A sztori szerint jön egy kisfiú is hamarosan. Nos, ezen forrongás volt, mert utódom szerint Todd túl nagy, ő kamasz, és nem jó a szerepre. A szőke Tommy túl szőke. Így az utolsó szereplőjelölt ez a Ryanre nagyon hasonlító fiúcska:
Habár, szerintem csak emlékezet rá :)

Most eldugulok, és megyek képet szerkesztgetni :)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép babákkal bővült a gyűjtemény! Tényleg cuki a zokni :) P Bo egészen különleges, valahogy külön tetszik a szájfénye is :)
    A beazonosítatlan baba egyszerűen gyönyörűséges...

    VálaszTörlés
  2. Hello from Spain: congratulations on Britney Spears have in your collection. She is very pretty. Great purcharses. Keep in touch

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you, I have been waiting for it! Now very happy with it!

      Törlés
  3. Hmm... Meg kell mondjam őszintén, ebből a csapatból Britney a kedvencem, és szerintem tudod, miért. :D Még én is alig vártam, hogy odaérjen hozzád! :)
    P Bo is nagyon szép, nagyon érdekes az arca, a szemei. Olyan kis visszafogott, mégis vagány. :)
    A beazonosítatlan babával kapcsolatban vannak sejtéseim, a bizonyosságot még most fogom előkotorni a gúglin. ;) Nagyon szép!
    A Ryan hasonmás pedig egyszerűen csak hűű, ha valaki simán elém teszi összehasonlítási alap nélkül, simán elfogadom Ryannek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk is ő volt vagy két évig Ryan, aztán hazajött az "igazi" Szerintem ő egy másik kiadás, csak a hajuk különböző :D

      Törlés