2014. augusztus 18., hétfő

Új szereplő, és egy MGA lányka

A szerelem megvolt már abban a perceben, mikor megláttam az eladónál, aztán szerencsémre mindketten megvoltak még. A szakállas fickó nem más, mint Rózsafalva egyik új epizódszereplője, noname Ken, Piper sógorát fogja alakítani: 
 Elég tömzsi kis figura, szóval az ő lánya lesz Gwen. 
 És akkor íme a kislány, aki fantasztikus:
 Emiatt az arc miatt került hozzánk.
 Megáll egymaga a lábán! A karja oldalra kihajtható, térde nem pozicionálható, lábfeje viszont igen, a combtőnél is elég jól mozog. Az MGA-ra jellemzően festett bugyija van. Nagyon kiskamasz küllemű.Popsin ez:
 A lányka eredeti neve Noelle, ilyen dobozban (én sehol nem találtam, E-bayen lejárt aukcióban 10 ezerért kelt el).
A bokája külön vagány:




Még ezt találtam róluk:Aleisha és Noelle iker párja a BFC Ink klub , de mindegyik még mindig hozza a saját egyedi személyiségét. Noelle rendkívül szervezett, de egy kicsit a félénk oldalon. Ő szereti az állatokat, és arról álmodik, hogy egy állatorvos egy nap.
Noelle és aleisha BFC inc legjobb barátai klub twins2Noelle ikertestvére Aliesha pontosan az ellenkezője, ő egy természetes született vezető, aki szeret eljárni, és a középpontba. Ő a legdivatosabb tagja a Best Friends Club és szereti követni a híresség divat jelenetet.
Az eredeti oldal itt van, Kaitlint is kiadták ilyen változatban.

Nos, ennyit a ma befutókról, egy darabig csend lesz, mert készülődni kell :)

7 megjegyzés:

  1. Ez a lány tényleg gyönyörű! Ha én rendezném a szépségversenyt nálam ő nyerne!!! Igazán gyárthatnának több ilyen szép arcú babát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az, épp elnéztem, hogy iszonyat drága, nekem most mázlim volt (többnyire az van), hogy egy ezresért az enyém lett, pedig biztosan lenne rá vásárló közönség.

      Törlés
  2. Hello from Spain: I like your doll. The bearded guy is very appealing. Keep in touch

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you, Martha! I also really like these bearded men now have a weakness... :)

      Törlés
  3. Nagyon helyes pasit sikerült szerezned, de ez a lány gyönyörű! Láttam őt a csomagban, de nekem nem esett le, ki lehet... Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Nekem is csak 2 dolog volt gyanús: A szép arc, és a bugyi. A festett bugyi 90%, hogy MGA babán van :)

      Törlés
  4. Nagyon kis szép ez a Moxie kislány! Nem is láttam még őt, de nagyon tetszik, nemhiába, a 'nővérei' is különösen szépek.

    VálaszTörlés