2014. augusztus 14., csütörtök

Versenyre fel!

Az eddigi visszajelzések alapján idén nagyon kevesen leszünk a babagyűjtő talin, amit kompenzálandó, játékba hívok minden babás bloggert! A lényeg: ha van kedvetek, vegyetek részt az idei szépségversenyen. Öttagú ( nagyképűség nélkül mondhatom, hogy szakértő) zsűri fogja kiválasztani az idei legszebbet, és persze két udvarhölgyét. Jelentkezni egy jó minőségű fotóval lehet, amit az én E-mail címemre küldjetek, Aug.21-ig. aznap este felteszem az összes jelentkező képét, aztán lehet izgulni :) A nyereményt postai úton fogjuk eljuttatni a szerencsésnek. Várunk mindenkit szeretettel! 




4 megjegyzés:

  1. Sajnos megint nem tudok menni, én vagyok a héten az ügyeletes a munkahelyemen, és ilyenkor nem hagyhatom el a várost:-) De fotót azt küldök! Fürdőruhás vagy estélyi ruhás képpel kell jelentkezni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bármelyik jöhet, nincs ruhabéli megkötés. Az arca jól látszódjon, talán ennyi.:)

      Törlés
  2. Akkor az idei királynőnek nem a tavalyi győztes adja át a koronát. :) Pedig szépségversenyeken ez így megy általában. Na sebaj, én is küldök képet majd az egyik lánykámról, benevezem, hátha megint elhozzuk a koronát :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, nálunk nem, mert azt szeretném, ha örök emlék maradna. :)

      Törlés