2014. szeptember 29., hétfő

Dasia babám lesz!!!!

Imádom a különleges babákat, és most hamarosan hozzá jutok egyhez! Alig várom, hogy megérkezzen! Ő egy nagykereskedelmi forgalomban nem kapható Dasia baba, akiről itt olvastam először. Sikeresen felvettem a kapcsolatot a gyártóval, és ma jött a hír, hamarosan feladják az enyémet! Mikorra megérkezik, elkészítek egy élvezhető fordítást arról az interjúról, amelyet a baba egyik kitalálója adott. Az eredeti itt elérhető:http://blackdollcollecting.blogspot.hu/2014/02/guest-blogger-georgette-taylor-shares.html

Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz az én lánykám, vagyis inkább asszonykám. Rózsafalván is fel fog bukkanni, ő lesz Kiyoni anyukája. :)

7 megjegyzés:

  1. Jaj de szuper!!! Jaj de helyes!!! Hogyhogy nem forgalmazzák? Ó nekem is kell!! :)))) gratulálok!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól fordítottam az eredeti szöveget, csak közvetlenül a gyártótól rendelhetőek, én Georgette - el leveleztem, ő az egyik készítője a babáknak. Rz nem rossz, mert nem lesz úgy kicsinálva mint Barbie, és pl. anyaszült meztelen érkezik meg hozzám is . Ó, alig várom!

      Törlés
  2. Hűha, nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet élőben! Igazi karakter lesz a többiek között. Nagyon életvidámnak és mókásnak tűnik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon megfogott engem még képről is. És rá nem lesz 13 ezer ft vám :(

      Törlés
  3. Jópofa baba! Nagyon kedves az arcuk. Én leginkább egy messziről jött nagynéni szerepében tudnám elképzelni, aki a vidámságával, humorával bearanyozza a szereplők életét. :-)

    VálaszTörlés
  4. Jaj, nagyon jól néznek ki ezek a babák! Ügyesen lecsaptál rá! Olyan kis vidám arcuk van, gratulálok a jó fogáshoz!

    VálaszTörlés
  5. I got my new Dasia a few weeks ago and I love her! I haven't made her anything but I plan to. I love the dress you made for yours! It is nice to have a full figured girl around.

    VálaszTörlés